warface ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 سلاماین ماژول درست در موقعیت قرار نمی گیره. کسی می دونه اشکال کار از کجا می تونه باشه؟چیزی که معلوم هست اینه که لوگو مزاحم جایگری درست این ماژول شده. عکس پیوست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اونجا نمیشه اسلایدر گذاشت ! هر چیزی رو نمیشه هرجایی هوک کرد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اونجا نمیشه اسلایدر گذاشت ! هر چیزی رو نمیشه هرجایی هوک کرد !نظر شما قابل احترامه اما کار نشد نداره: http://www.nemonesoal.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگر css داره با استفاده از css میشه درستش کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 به نظر من لوگوتو بردار (فقط لوگو) یا لوگوی خیلی کوچکی بزار (از نظر ارتفاع)البته می تونی برای لوگو از ماژول تبلیغ در همه جای سایت یه عکس یا ... به عنوان لوگو بالای سایتت بزاریمثل کاری که گرین پالاس کرده. در ضمن حق با توه، کار نشد نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 عزیزم ، اینکه چیزی رو براش استایل جداگونه تعریف کنین ، با اینکه از طریق مدیریت هوک بکنی ، دوتا چیز جداست !! منم گفتم هر چیزی رو نمیشه به هرجایی هوک کرد ، نگفتم نمیشه تغییرات داد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در تیر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 اگر css داره با استفاده از css میشه درستش کرد.دانوش جان css داره. با دانش css من که کار از پیش برده نشد! این ماژول رو آقا سپهر ویراش کرده و در اینجا قرار داده. ممنون میشم اگه راهی داره و شما دوستان گرامی نیز فرصت کردین راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 منم میخوام ...همین کار و کنم خوب !!مدیر این وب سایت کیه بیاد به ما هم یاد بده ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 برای هوک هر ماژول به موقعیت خودش باید در فایل اصلی ماژول modulename.php تابع هوک را قرار بدید مثلا hookTop یا hookHeader و ... بعد از هوک کردن اگه مشکل داشتید باید با css درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 سلامبچه ها اگه کسی میتونه ماژول nivoslider که داخل فروشگاه پرستاشاپ هم به صورت رایگان هست را یه تغییراتی توش بده که تصاویر در بالای صفحه قرار بگیره نه وسط صفحه( مانند:http://www.nemonesoal.com ).تو انجمن مشاهده کردم که بسیاری از دوستان همین مشکل را دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mah134 ارسال شده در شهریور 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 سلام بچه ها چی شد؟ کسی هنوز اینکارو انجام نداده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 nivo sliderاجازه میده که شما اون را به top هوک کنید برید ماژول ها - موقعیت ها - نشاندن ماژول nivo slider رو در top قرار بدید و از موقعیت home پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .