mohammad101 ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 با سلام خدمت دوستان عزیزم . می خواستم بدونم آیا امکانش هست برچسب ها رو که به حالت پیش فرض در بالای سمت راست صفحه اصلی قرار داره به پایین سمت چپ صفحه انتقال داد که کمتر به چشم بخوره ؟ و اینکه تاثیرش در سئو تا چه حده ؟ آیا ارزش داره کلا غیر فعالش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 ماژول ها - موقعیت ها - ویرایش زنده.بکشید به محل جدید و ذخیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 ماژول ها -موقعیت ها- اتصال ماژول جدید انتخاب ماژول مورد نظر و محل جدید و بعد حذف از محل قبلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
p3ym4n ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 شما جا داره حسابی رو جابجایی بعضی قسمت ها کار کنی ، در ضمن دکمه خرید پستی هم که کار نمی کنه ، زنگم می زنیم ریجکت نکن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad101 ارسال شده در مرداد 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 شما جا داره حسابی رو جابجایی بعضی قسمت ها کار کنی ، در ضمن دکمه خرید پستی هم که کار نمی کنه ، زنگم می زنیم ریجکت نکن. سلام . شرمنده شدم احتمالا متوجه نشدم چون اصلا یادم نمیاد ریجکت کرده باشم . هنوز فرصت نشده لینک های خرید پستی رو بذازم . فعلا شدیدا درگیر سئو و ظاهر سایت هستم . هر چی رو سایت کار می کنی میبینی چند برابر جای کار داره . راستی میشه بگی به نظرت ایراد های اساسی سایت کدوما هستن تا پیگیرش بشم ؟ممنون از Danoosh و Sepahan من از طریق ماژول ها - موقعیت ها - ویرایش زنده این کار رو انجام دادم ولی ماژول اصلا به سمت چپ کشیده نمی شه . منظورم اینه که ظاهرا مشکل از خود قالب هست و چیزی به اسم ستون سمت چپ توش معرفی نشده چون من وقتی قالب رو بهقالب پیش فرض پرستا تغییر میدم می تونم ماژول های موجود در ستون سمت چپ روببینم ولی با این قالبی که الان روش نصبه این امکان وجود نداره . برای داشتن ستون سمت چپ چیکار باید بکنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 به قالب شما مربوطه و باید از ابتدا ویرایشش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .