re2a ارسال شده در مهر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2016 سلام و خسته نباشید بنده ماژول زرین پال رو تو فروشگاهم نصب و فعال کردم و انتفال به صفحه پرداخت و همه چیز اوکیه منتها زبان ماژول فارسی نیست یعنی وقتی مشتری می خواد پرداخت کنه می نویسه redirecting ....بعد از پرداخت و برگشت به فروشگاهم همه چیو به صورت انگلیسی بهش نشون می ده یه سوال جنبی هم داشتم , طرف اگه پرداخت کنه و پرداختش موفق باشه کد پیگیری پرداخت رو تو قسمت سفارشات نشون می ده آیا ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 سلام.برای ترجمه می تونید از منوی بومی سازی >> ترجمه ها اقدام کنید.مورد دوم نمیدونم :s واکنش ها : re2a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
re2a ارسال شده در مهر 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 ممنون از پاسختونولی آخه مسئله اینه خود پلاگین تو قسمت زبون هاش تو فایلاش فارسی رو داره ... من از خود آی پرستا دانلود کردم و فکر می کنم بقیه مشکل منو ندارن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 این که مشکل نیست. شاید خیلی از ماژولا برای بقیه ترجمه شده باشه برا من نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
re2a ارسال شده در مهر 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2016 خوب بلاخره باید یه دلیلی داشته باشه ماژولی که فولدر lang داره چرا به انگلیسی نشون می ده همه چیو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorkheshop ارسال شده در بهمن 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2016 سلام دوستان خسته نباشید من افزونه زرین پال رو نصب کردم تو سایت و کد رو هم وارد کردم تو تنظیمات الان چیکار کنم که مشتری خرید رو زدنی بتونه توسط اون درگاه پرداخت و انجام بده راهنمایی کنید تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 شما باید حامل رو تعریف کنید کاره دیگه ای نیازی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sdaryan ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 مدتی است وقتی برای پرداخت درگاه پرداخت را انتخاب می کنم هم زرین پال و آرین پال به صفحه درگاه بانک هدایت نمی شود و در همان صفحه payment.php می ماند آدرس خطای آرین پال : http://araxstore.com/modules/arianpalpayment/payment.php آدرس خطای زرین پال : http://araxstore.com/modules/zarinpalwg/zp.php?do=payment لطفا راهنمایی بفرمایید ماژول ها چند بار نصب و حذف شده اند و کلید های تراکنش هم به صورت صحیح فعال می باشند مبالغ را رند کرده ام تا مشکلی پیش نیاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .