mohammad101 ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 با سلام خدمت دوستان عزیزم . من یک قالب جدید نصب کردم که به یک مشکلی برخوردم . معمولا ترکیب درست محصولات طوریه که تو هر خط 4 تا محصول باشه ولی سایت رو وقتی با مرورگر فایر فاکس باز میکنم تو بعضی جاها فقط یک محصول توی یک خط وجود داره . با IE و Opera مشکلی ندارم لطفا راهنماییم کنید www.tak-mobile.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 به css اضافه کنید: div .product_desc {height: 70px} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad101 ارسال شده در مرداد 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2012 استاد عزیز میشه بگی دقیقا کدوم فایل ؟ ( آدرس فایل ) و اینکه این کد رو توی کدوم خطش باید اضافه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 به فایل globall مربوط به فارسیهیچ تفاوتی نمیکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .