rasuli ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 سلام من قالب کریسمس نصب کردماما الان میخوام منو هارو درست کنم نمیدونم چکارکنممیخوام محصول به منو وصل کنم نمیدونمراهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 سلام بر شما. از منوی کاتالوگ >> شاخه ها ، شاخه های مورد نظرتون رو ایجاد کنید. بعد برید به منوی ماژول ها >> ماژول ها ، ماژول منوی افقی بالا رو پیدا کنید وارد صفحه پیکربندی ماژول بشید و شاخه ها رو از باکس سمت چپ به باکس سمت راست منتقل کنید.بعد هم ذخیره.برای محصولات هم در صفحه ایجاد محصول در تب وابستگی ها شاخه مربوط به اون رو انتخاب کنید. موفق باشید واکنش ها : rasuli 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در مهر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 سلام تو شاخه ها ؛ شاخه مورد نظر اضافه کردم و تو ماژول منوی افقی بالا اوردماما تو صفحه پیکربندی به از چپ به راست اضافه کردماما مثلازیرمنوها رو نمیدونم چطور اضافه کنممثللباسلباس مجلسیباز منوی کیفکیف مجلسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 زیر منوها رو توی پیکربندی نیازی نیست اضافه کنید خودش نمایش میده.فقط توی منوی کاتالوگ >> شاخه ها، روی شاخه مورد نظرتون کلیک کنید تا باز بشه و زیر شاخه هاشو ایجاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در مهر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 درست شداما من روی شاخه اصلی منو کلیک میکنم به این صفحه برمیخورم چکارکنم نیاد؟http://8pic.ir/images/6lsdmuzu2lfvyf22min9.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 شاخه اصلی منو چیه؟کجا کلیک میکنید اینو میاره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در مهر 27، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 روی شاخه ای که ایجاد کردم یعنی منو اصلی ایجاد کنم محصولات توش بزارم زیر منو نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 متوجه منظورتون نمیشم.اطلاعات رو بفرستید توی پیام خصوصی نگاه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .