MojiOS ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 سلاممن در قسمت ویژگی ها، چند تا ویژگی اضافه کردم، ولی این ویژگی ها رو واسه همه محصولاتی که می خوام اضافه کنم نشون میده. مثلا یه ویژگی اضافه کردم ورودی USB، این رو هم برای محصولی که تو موضوع کامپیوتر می خوام اضافه کنم نشون میده و هم بر فرض برای یخچال! امکانش هست ویژگی ها رو به یک موضوع خاص نسبت بدیم که موقع اضافه کردن محصول فقط ویژگی های اون شاخه رو ببینیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در مرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2012 موقع اضافه کردن محصول فقط ویژگی های اون شاخه رو ببینیم؟ ینی چی دقیقن ؟ویژگی رو میشه به محصول مرتبط کرد ، خودکار به همه اضافه نمیشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 دوست عزيز تا زماني كه براي يك محصول ، در قسمت مشخصات اون محصول و بعد براي اون ويژگي خاصي كه مورد نظر شما هست چيزي وارد نكنيد كه نمايش داده نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .