شوییچی ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 یه مشکلی که پرستا شاپ و سیستم های متن باز مشابه دارن همین نحوه ذخیره کردن تصویر محصولاته که تقریبن برای همه قابل دسترسه ، یه راه واتر مارک کردن تصاویرهست که البته خود پرستا شاپ همچین کاری میکنه ولی حدس میزنم قابل حذف شدن هست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کرد. برای محافظت بیشتر از محل تصاویر محصولات ، مخصوصن تصویر های سایز بالا ، چه روشهایی برای اختصاصی کردن اون شاخه ها هست ؟ اصلن امکانش هست ؟ چون فروشگاهایی که با asp نوشته میشن ، میان کل اسم تصویر رو با ترکیب اعداد و حروف اسم گذاری میکنن و مسیر شاخه ها رو عوض میکنن و کلی کارای دیگه .یا از روشهای ماتریسی استفاده میکنن که نمیشه الگوی ذخیره کردن عکسهارو راحت حدس زد ، چون در غیر این حالت با یه batch downloder میشه ترتیب همه عکسهارو داد ، خود من 10 گیگ از تصاویر یه سایت رو پیاده سازی کردم چون متوجه نحوه اسم گذاری و ذخیره کردن عکسهاش شدم ! یا کلن باید با وجود امثال HTTrack بی خیال همچین چیزی شد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده