شوییچی ارسال شده در مرداد 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2012 یه مشکلی که پرستا شاپ و سیستم های متن باز مشابه دارن همین نحوه ذخیره کردن تصویر محصولاته که تقریبن برای همه قابل دسترسه ، یه راه واتر مارک کردن تصاویرهست که البته خود پرستا شاپ همچین کاری میکنه ولی حدس میزنم قابل حذف شدن هست و باید از روشهای دیگه ای استفاده کرد. برای محافظت بیشتر از محل تصاویر محصولات ، مخصوصن تصویر های سایز بالا ، چه روشهایی برای اختصاصی کردن اون شاخه ها هست ؟ اصلن امکانش هست ؟ چون فروشگاهایی که با asp نوشته میشن ، میان کل اسم تصویر رو با ترکیب اعداد و حروف اسم گذاری میکنن و مسیر شاخه ها رو عوض میکنن و کلی کارای دیگه .یا از روشهای ماتریسی استفاده میکنن که نمیشه الگوی ذخیره کردن عکسهارو راحت حدس زد ، چون در غیر این حالت با یه batch downloder میشه ترتیب همه عکسهارو داد ، خود من 10 گیگ از تصاویر یه سایت رو پیاده سازی کردم چون متوجه نحوه اسم گذاری و ذخیره کردن عکسهاش شدم ! یا کلن باید با وجود امثال HTTrack بی خیال همچین چیزی شد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .