rashid.maleki ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 سلام دوستان ما یه شرکت هستیم که 6 فروشگاه در سطح تهران داریم. یه سایت فروشگاه اینترنتی هم زدیم (فروش نداره فعلا)جنس های شرکتمون هم داخل سایت هست.ازتون راهنمایی و پیشنهاد میخوامفرض میکنیم مشتری میاد یه جنس سفارش میدهمثلا فروشگاه شماره 1 این محصول رو داره و من میخوام اونو به مشتری برسونم.چه راهکاری پیشنهاد میکنید برای رسوندن این محصول.فقط پیک نمیشه به خاطر هزینش. محصولات ما ارزون هستند میانگین 10 هزار تومان. مشتری هیچوقت برای یه جنس 10 هزار تومانی مثلا 15 هزار تومان پول پیک نمیده.مرسی از دوستان واکنش ها : zahrabb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2016 خب اگه پیک نمیشه که یه راه دیگه بیشتر نداره اونم از طریق پست میتونید بصورت سفارشی یا پیشتاز اجناس رو ارسال کنید( یا خودتون سفارشات رو تحویل پست بدید یا اینکه از شرکت های پستی استفاده کنید )موفق باشید واکنش ها : rashid.maleki و zahrabb 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rashid.maleki ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 سوال من اینه که ما فروشگاه هامون تو 6 جای مختلف تهرانهآیا پست میره هر فروشگاهی که من میخوام؟و دوم اینکه پست برای تهران به تهران هم میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 نمیدونم پست به هر فروشگاهی که شما بخواید میره یا نه. اصلا پست کالا رو میاد بگیره یا شما باید ببرید؟اگه بخواید بیان تحویل بگیرن فکر میکنم باید از شرکت های پست واسط استفاده کنید. پست درون شهری هم داریم. بله میشه تهران به تهران واکنش ها : rashid.maleki و zahrabb 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rashid.maleki ارسال شده در آبان 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 مرسی از جواب دوستانفکر کنم باید با یکی از این واسط های پستی صحبت کنم پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asha09 ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 خوب شما میتونید چند پیک در نظر بگیرید توی یه روز از هفت هر کروم یه محدوده رو ساپورت کنن و محصولات ارسالی به اون محدوده رو تو یه روز برسونن انجوری هزینه کمتر میشه واکنش ها : mahrokhok، paripa و zahrabb 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در دی 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2016 سلامپست جدیدا یک خدمت جدیدی داره ارائه میده در تهران مخصوصا و این هست که با شماره گیری 193 میان و محموله رو از شما تحویل میگیرن.اطلاعات بیشتر رو از خود سایت پست میتونید بدست بیارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .