mehritc ارسال شده در آذر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2016 با سلامیک ماژول پشتیبانی آنلاین میخواستم برای پرستا؟ بهترین و کاربردی ترین که روی هاست خودمان نصب شود کدام هست؟ با تشکر از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2016 درود/ میتونید از live helper chat یا zopim برای پشتیبانی استفاده کنید. لطفا قبل از ارسال پست جستجو کنید موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 و sorkheshop 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehritc ارسال شده در آذر 12، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2016 دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون. من live helper chat رو نصب کردم ولی وقتی توی فووتر قالبم قرار میدم نمایش نمیده. قالب دستچین هست.ممنون میشم راهنمایی کنید. تیکت زدم برای پشتیبانی قالب گفتند توی انجمن پست بذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2016 بهتره از یک ماژول html برای قرار دادن کد استفاده کنید / جستجو کنید توی انجمن هست / نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehritc ارسال شده در آذر 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 با سلامکد را درون ماژول html هم که میگذارم نمایش نمیدهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 هوک کنید به هدر یا فوترمیتونید از ماژول zopim استفاده کنید راحت تر هم هست یا میتونید از سرویس های Livachatoo - JivoChat - pure chatاستفاده کنید همه اینا توی سایتوشن ماژول پرستاشاپ رو دارند . موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohoba ارسال شده در تیر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2018 هوک کنید به هدر یا فوتر میتونید از ماژول zopim استفاده کنید راحت تر هم هست یا میتونید از سرویس های Livachatoo - JivoChat - pure chat استفاده کنید همه اینا توی سایتوشن ماژول پرستاشاپ رو دارند . موفق باشید کسی با این سایتایی که دوستمون معرفی کرده کار کرده؟ من میخوام برنامه اندروید داشته باشه و ماژول برای 1.7 هم داشته باشه که نصبش راحت و بی دردسر باشه یوزر فرندلی و زیباییش خیلی مهمه برام. توصیه شما کدومه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_hosein ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 من به تازگی از این ماژول استفاده میکنم متصل به تلگرامه یعنی با اکانت تلگرامم کاربرای سایتو باشون حرف میزنم اوکی بوده تا اینجا لینکشو میذارم پایین bestpresta.com/Module/32-online-support.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_hosein ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 من به تازگی از این ماژول استفاده میکنم متصل به تلگرامه یعنی با اکانت تلگرامم کاربرای سایتو باشون حرف میزنم اوکی بوده تا اینجا لینکشو میذارم پایین bestpresta.com/Module/32-online-support.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 با سلام به دوست گرامی شما می تونید از ماژول های موجود در سایت smartsupp.com استفاده کنید، نمونه اش رو می تونید در سایت https://131313.ir مشاهده نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .