fazel4465 ارسال شده در دی 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2016 با سلام و خسته نباشید من قالب دریچه رو سال قبل خرید کردم و العان روی سایت دامین اکسپایر شد و دوباره ریجستر کردم اما دیگه بالا نیومدبه این شکل شده سایتم : www.sitename.com/www.sitename.com هر بار باز میکنم آدرس رو اینو نشون میده باید چیکار کنم؟ هاستینگ و مدیریت دامنه گفتن از اسکریپته. ممنون میشم بگید از کجاست خیلی گیتم چیزی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 با سلام و خسته نباشید من قالب دریچه رو سال قبل خرید کردم و العان روی سایت دامین اکسپایر شد و دوباره ریجستر کردم اما دیگه بالا نیومدبه این شکل شده سایتم : www.sitename.com/www.sitename.com هر بار باز میکنم آدرس رو اینو نشون میده باید چیکار کنم؟ هاستینگ و مدیریت دامنه گفتن از اسکریپته. ممنون میشم بگید از کجاست خیلی گیتم چیزی پیدا نکردم سلام.فک نمیکنم این مشکل ارتباطی به قالب داشته باشه.وارد دیتابیستون بشید و جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و physical_uri رو به / تغییر بدید. واکنش ها : fazel4465 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fazel4465 ارسال شده در دی 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 سلام.فک نمیکنم این مشکل ارتباطی به قالب داشته باشه.وارد دیتابیستون بشید و جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و physical_uri رو به / تغییر بدید. بسیار ممنون از لطفتون.فقط کالا ها با ارور 404 رو به رو میشن اما سایت اومد بالا.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fazel4465 ارسال شده در دی 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 بسیار ممنون از لطفتون.فقط کالا ها با ارور 404 رو به رو میشن اما سایت اومد بالا.ممنون این رو هم پیدا کردم برای آموزش دوستان میگم Log into your PrestaShop admin panel. Navigate to Preferences -> SEO and URLs. Set Friendly URL option to No and click Save button: Enable Friendly URL back and save the changes.ممنون از دوست گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در دی 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2016 به هاستتون بگید حالت mod_rewrite رو فعال کنن تا احتیاجی نباشه این گزینه رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .