hamed59 ارسال شده در مرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2012 دوستان می خواستم بدونم که اگر بخوام برای تمام محصولاتی که در سایتم هست و عکس نداره یک عکس خاص رو تعریف کنم باید چکار کنم . چون خیلی ازمحصولات سایت من عکس نداره و می خوام یک عکس درست کنم که بطور خودکار به جای محصولاتی که عکس براشون تعریف نشده نشون بده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2012 دوستان می خواستم بدونم که اگر بخوام برای تمام محصولاتی که در سایتم هست و عکس نداره یک عکس خاص رو تعریف کنم باید چکار کنم . چون خیلی ازمحصولات سایت من عکس نداره و می خوام یک عکس درست کنم که بطور خودکار به جای محصولاتی که عکس براشون تعریف نشده نشون بده . به فولدر اصلی پرستاشاپ بریدسپس img/p عکس خود را با عکس پیش فرض تعویض کنید (با همین نام) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .