m like mother ارسال شده در اسفند 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2016 سلام . در صفحه محصول حدودا در زیر عکس میخوام متن زیر را اضافه کنم : " برای بزرگنمای عکس با ماوس روی آن مکث کنید " چطور اینگونه جمله ها رو اضافه کنم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اسفند 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2016 سلام. می تونید یه متنی رو پیدا کنید مثل " نمایش بزرگتر " که زیر عکس هست و از ترجمه ها اونو عوض کنید به متن دلخواهتون یا از طریق هاست وارد پوشه قالبتون بشید و فایل product.tpl رو ویرایش کنید و یک متن بهش اضافه کنید. موفق باشید واکنش ها : m like mother 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در اسفند 13، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2016 ... ویرایش که کار خودم نیست .. همون حالت زوم رو به نمایش بزرگتر تبدیل می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .