kimia ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 سلام من برای اضافه کردن محصولات به سایت آمدم محصولات پیش فرض خود پرستا که همون مک بوک و آیپاد و ... هست رو ویرایش کردم بعضی از محصولات 6 تا تصویر داشت که در بخش پایین تصاویر محصول نمایش داده میشه حالا من تصاویر قبلی رو حذف کردم و تصاویر خودم رو آپلود کردم تعداد تصاویر در بخش مدیریت 9 تا اعلام میشه و قسمت زیرین محصول که سایر تصاویر رو نمایش میده دچار مشکل شده از کجا باید تصحیحش کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2012 توصیه میکنم محصولات پیش فرض رو ویرایش نکنید و خودتون محصول اضافه کنید. مشکل حل میشه.نکته دیگه نحوه سؤال پرسدین شماست که با این شیوه پاسخ درستی نخواهید گرفت.فلان بخش از سایت من دچار مشکل هست. چکار کنم؟!! تا حد امکان درست توضیح بدید و حتی لازم شد تصویر ضمیمه کنید تا بتونیم راهنمایی کنیم.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .