jahromy ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 با سلامنسخه 1.4.6.2 روی لوکال هاست نرم افزار vertrigo serv نصب کردم منتهی صفحه ایندکس فقط یک صفحه سفید باز میشه بدون هر گونه محتوا هستشقسمت ادمین هم باز شده ولی برخی قسمت های آن مثل صفحه "فهرست محصولات" بطور ناقص باز میشودایراد از کجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 پیشنهاد میکنم از easy php استفاده کن من هیچ مشکلی باهاش ندارمفقط حواست باشه که روی لوکال بهینه سازی لینک هارو فعال نکنی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2012 بسته های wamp زیادی در اینترنت موجوده از جمله easyphp,wamp server,xampp,ampps برای مشاهده لیست این بسته ها به این صفحه مراجعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .