mhnaderi ارسال شده در فروردین 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2017 سلام شرکت هاست ایران اخیرا یک سری ابزار برای برسی سایت راه اندازی کرده سایت رو که برسی میکنم ایرادهاشو یکی یک رفع کردم و حالش بهتر شد اما فقط یه قسمتش هست که نوشته تعداد ایندکس های شما یک میباشد در صورتی که توی گوگل وب مستر چیز دیگه ایی زده میخوام ببینم این مشکل از هاست ایرانه یا از سایت من این در حالیه که سایت های دیگرو چک کردم داره درست نشون میده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید https://tools.hostiran.net WWW.RAYANSARA.COM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 این ابزارها کامل نیستند. طبیعی هست که شما باید خود گوگل رو ملاک قرار بدید و نه یک ابزار رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhnaderi ارسال شده در فروردین 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 این ابزارها کامل نیستند. طبیعی هست که شما باید خود گوگل رو ملاک قرار بدید و نه یک ابزار رو مرسی از پاسختون ولی خوب برای بقیه سایتارو درست نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .