s.j ارسال شده در فروردین 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 سلام، 1 -آیا امکان تغییر سایز طولی اسلایدر در قالب پیش فرض وجود داره؟ 2- آیا امکان جا به جا کردن کلید های بعدی و قبلی وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 1. بله از پیکربندی ماژول اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی میتونید پهنای اسلایدر رو تغییر بدید. ارتفاع اسلایدر هم که بسته به ارتفاع تصویرتون تنظیم میشه 2. پیش فرض خیر. نیاز به شخصی سازی داره واکنش ها : s.j 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.j ارسال شده در فروردین 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 1. بله از پیکربندی ماژول اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی میتونید پهنای اسلایدر رو تغییر بدید. ارتفاع اسلایدر هم که بسته به ارتفاع تصویرتون تنظیم میشه 2. پیش فرض خیر. نیاز به شخصی سازی داره ممنون،اما : بله پهنای اسلایدر قابل تغییره اما طول خیر. قصد من اینه که طول اسلایدر رو زیاد کنم به اندازه کل صفحه. اما حتی زمانی که تصاویر رو با سایزهای دلخواهم تنظیم می کنم اثر نداره و قسمت پایین اسلایدر سفید باقی میمونه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.j ارسال شده در فروردین 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 تنظیم میشه 2. پیش فرض خیر. نیاز به شخصی سازی داره و یه سوال: چطوری میتونم شخصی سازی رو انجام بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در فروردین 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 و یه سوال: چطوری میتونم شخصی سازی رو انجام بدم ؟ معمولا با دستکاری css قابل حل هستش واکنش ها : s.j 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.j ارسال شده در فروردین 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2017 معمولا با دستکاری css قابل حل هستش اگه زحمتی نیست لطف می کنید آدرس css که باید ویرایش بشه رو به من بدید ؟ ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.j ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .