shmata ارسال شده در شهریور 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 پس از انتقال سایت از سرور به لوکال و set کردن فولدر در قسمت تنظیمات - سئو با یک مشکل جدید مواجه شدم , انتهای url ام یک fa/ قرار میگیره و وقتی که این fa/ انتهای url قرار میگیره با خطا مواجه میشمحتی از قسمت زبانها هم نمیشه disable اش کرد پیغام میده که زبان پیش فرض و نمیتونی disable کنی .من باید چکار کنم تا مشکلم حل شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 url آشنا رو غیر فعال کنید و سپس تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در شهریور 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 ممنون دوست عزیز مشکل دقیقا همونی بود شما تشخیص دادید . اکی شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 زبان فارسی رو نباید غیر فعال کنید. زبان های دیگه باید غیر فعال بشهاگر سایت رو منتل میکنید باید چند کار رو انجام بدیدتنظیم آدرس سایتایجاد دوباره تصاویر بند انگشتیایجاد دوباره htaccess نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .