hamedalizadeh ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 سلام دوستان چطور میشه ایکون سبد خرید تو قالب دستچین رو تو صفحه اول وداخل دسته بندی ها تغییر داد فیل پیوستی ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 سلام. مورد اول اینکه تغییر کدهای قالب پشتیبانی شما رو باطل میکنه. دوم اینکه آدرس سایت رو بزارید. سوم اینکه از پارامترهای پیشرفته >> کارایی، از بخش ccc حافظه موقت برای css رو خاموش کنید تا بشه آدرس رو بهتون گفت که کجا رو تغییر بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedalizadeh ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 سلام ممنون http://www.shavag.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 وارد هاست بشید و مسیر زیر و برید: themes/dastchin/css/product_list.css و مقدار content رو به ارزش مورد نظرتون تغییر بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedalizadeh ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 من فایل مورد نظر رو باز کردم content رو جستجو کردم دقیقا کدوم مورد مربوط به ایکون میشه فقط سایز و فونت بودن من نتونستم خط مربوط به ایکون رو پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2017 کلاس ajax_add_to_cart_button::before نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .