mm1368 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 سلام دوستان چطور میتونم ماژول ساماندهی رو توی فوتر بزارم؟؟؟ قالبم مینا هست توی ویرایش جایگاه فقط ستون چپ و راست هست تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام. می تونید از ماژول نماد برای اینکار استفاده کنید برای فوتر هم هست. تفاوت چندانی با هم نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mm1368 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام. می تونید از ماژول نماد برای اینکار استفاده کنید برای فوتر هم هست. تفاوت چندانی با هم نداره تشکر توی عکسی که گذاشته میشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟عکس لوگو نماد ساماندهی میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 نه مشکلی نداره. هر دو رو کنار هم میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mm1368 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 نه مشکلی نداره. هر دو رو کنار هم میاره من واسه نماد اعتماد از ماژول شناور استفاده کردم ولی واسه ساماندهی میخوام توی فوتر باشه ماژول اینماد ساده رو نصب کردم ولی بجای کد نماد کد ساماندهی رو جای گذاری کردم چون دوتا ماژول باهمدیگه تداخل پیدا میکنن هیچکدومشون نشون داده نمیشه راهی نداره که لوگو ساماندهی بیاد توی فوتر؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2017 اگر دانش برنامه نویسی دارید هوک فوتر رو به این ماژول اضافه کنید. در غیر اینصورت از ماژول نماد برای فوتر برای هردو نماد استفاده کنید و حالت شناور رو غیرفعال کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sniiiper ارسال شده در فروردین 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2020 سلام وقت بخیر من تگ نماد ساماندهی رو اضافه کردم به تگ اینماد . الان هردو نماد رو نشون میده توی فوتر سایتم ولی من میخوام کنار هم نشونشون بده لطفاً بگید باید چیکار کنم . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .