sepahan ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 بچه ها کسی ماژول چاپ آدرس را رایگانش البته نداره خیلی جالب http://www.prestashop.com/forums/topic/95549-module-to-print-shipping-label/page__st__20 اینم دموش آدرس خودتون و گیرنده را پرینت میگیره http://karukera.971.free.fr/_ps125/index.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 این لینک هایی که دادید چی هستند؟ ماژول یا درخواست ماژول؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در شهریور 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 این لینک هایی که دادید چی هستند؟ ماژول یا درخواست ماژول؟ماژولی که پولیه....یعنی ماژولش هست اما free نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در شهریور 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 خوب سوال را بهتر است تغییر بدیمما وقتی که می یایم و pdfتولید می کنیم به یک شکل همه تولید می شند که آدرس و محصولات و...حالا چطور میشه ما این را داشته باشیماما بیایم یه جایی خودمون اضاف کنیم که اگه مثلا این دکمه زده شد یه pdf فقط آدرس به من بدهالبته من اومدم به جای صدا زدن مثلا pdf.php اینا تو قسمت adminorder زدم pdftest.phpو یه فایل ار pdf.php هم کپی زدم اسمش را گذاشتم pdftest.php و در پوشه کلاس ریختماما باز هم همون pdf.php صدا زده میشه تو همون قسمت تغییر یافته هم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 خوب شما احتمالا این ماژول رو برای بخش مدیریت میخواید که آدرس رو چاپ کنه و روی بسته بچسبونید. درسته؟فکر میکنم تولیدش سخت نباشه. حتی بدون ماژول هم شاید بشه اما من فعلا وقت ندارم.شما داخل فایل AdminOrders.php رو داخل پوشه tab در بخش ادمین ببینید و کدهای خروجی آدرس رو به دست بیارید.اگر یکمی php بلد باشید یک کلاس جدید ایجاد میکنید در همون بخش مدیریت که فقط این دو بخش رو بده و در همون صفحه هم دکمه پرینت وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در شهریور 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2012 خوب شما احتمالا این ماژول رو برای بخش مدیریت میخواید که آدرس رو چاپ کنه و روی بسته بچسبونید. درسته؟ بله دقیفا برا همین کار لازم دارمممنون از توجهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در شهریور 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2012 ما در پوشه کلاس یدونه فایل داریم به نام pdf.php این فایل کجا صدا میشه؟مثلا چرا وقتی من اسم این فایل را عوض کنم به pdf1.php دیگه خروجی pdf ندارم............ دیگه باید کجا pdf1 بزنم تا مشکلی نباشه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .