رفتن به مطلب

معظمی

عضو انجمن
  • تعداد ارسال ها

    149
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

پست ها ارسال شده توسط معظمی

  1. سلام مجدد

    بهمن جان من پست اولی که در اون عکس گذاشتید رو ندیدم. بهمن عزیز من در صفحه نحوه خرید قالب های اورجینال لئوتم روی سایت دی بی اس تم توضیح دادم که ما دو اکانت متفاوت دولوپر و نمایندگی داریم:

    http://dbstheme.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%84%D8%A6%D9%88%D8%AA%D9%85/

    من توضیح دادم خودم که تفاوت شون چی هست و مشتری چطور از بین این دو نوع متفاوت لایسنس ، لایسنس مناسب خودش رو انتخاب کنه. بعد شما عکس از صحبت های من گذاشتید که من گفتم ما اکانت دولوپر هم داریم؟

    فکر میکنم اشتباه متوجه شدی. عکس هایی که گذاشتید تصدیقی بر موضوعاتی هست که در تاپیک مطرح کردم. به خصوص اون پیام خصوصی که قبل از اعلام نمایندگی آی پرستا هست و بنده در اون پیام خصوصی براتون نوشتم که با لئوتم برای فروش قالب هاشون مذاکره کردیم و بد جواب میدن. دلیل بد جواب دادن هم امروز در پست قبلی خودم توضیح دادم. تا صدرا در اسکایپ با مدیر لئوتم صحبت نکرد و اعتمادش به ما و حرفه ای بودن ما جلب نشد، رسماً فروش قانونی قالب ها رو تأیید نمیکرد. کل این جریانات هم به سندیت عکسی که گذاشتی قبل از نمایندگی آی پرستا هست.

    یا علی

  2. سلام و وقت بخیر

    بنا بود بنده دوباره به تاپیک سر نزنم چون چنین مباحثی و چنین دلخوری هایی رو در شأن دوستان قدیمی، مدیران انجمن، کاربران انجمن و البته شخص خودم نمی دونم. از طرف دیگه الآن که دارم شروع به نگارش این پاسخ میکنم، ساعت از 3 صبح گذشته و فکر میکنم یکی از نشونه ها این باشه که به چه میزان مشغله و موضوعات مهم تر در طول روز هست که باید مدیریت زمان کنیم.

     

    ولی با این وجود چون تاپیک در زمانی که من نبودم ادامه پیدا کرده و مطالب ادامه پیدا کرده، به ناچار یکبار دیگه در تاپیک شرکت میکنم و امیدوارم آخرین باری باشه که همه ما در چنین تاپیک هایی شرکت میکنیم.

     

    ---

    1- افراد زیادی بنده و همینطور مجموعه دی بی اس تم رو میشناسن. صدها کاربر در اینجا از مشتریان دی بی اس تم هستن و من در برابر حجم زیادی از افرادی که با محصولات ما آشنایی دارن ادعا میکنم که با قضاوتی منصفاه میشه گفت سطح کیفی محصولات و خدمات پشتیبانی دی بی اس تم در بالاترین حد ممکن قرار داره و مجموعه دی بی اس تم از ابتدای فعالیتش به پاسخگویی و پشتیبانی خوب خودش شهرت پیدا کرده. مواردی مثل آپدیت مادام العمر رایگان و پشتیبانی مادام العمر رایگان در اینترنت ایران اولین بار توسط دی بی اس تم ارائه شده و هنوز فکر میکنم در این زمینه پرچم دار هستیم و شخصاً گاهی اوقات مشتریانی رو می بینم تیکت ایجاد میکنن که تاریخ خریدشون به 4-5 سال پیش برمیگرده و همچنان در حال استفاده از خدمات پشتنیبانی شون هستن.

     

    ولی گاهی اوقات در هر کسب و کاری بدون استثناء شرایطی پیش میاد که صحیح یا نا صحیح شخصی از محصول یا خدماتی که خریداری کرده راضی نیست. محال ممکنه یک مجموعه تجاری با چنین شرایطی رو به رو نشه مگر اینکه اصلاً مشتری نداشته باشه!

     

    حالا یکی از دوستان مقصر این بحث رو استارتر خطاب کردن و نوشتن اگر جای بنده بودن دیگه هرگز به استارتر پشتیبانی نمیدادن. برعکس! ما به استارتر محصول فروختیم و پشتیبانی از ایشون وظیفه بی چون و چرای ماست. ما که نمیتونیم به دلیل یک موضوعی که هیچ ربطی به بخش پشتیبانی یا محصول دی بی اس تم نداره حق ایشون رو ضایع کنیم! اتفاقاً ایشون مشکل دیگه ای رو پس از این تاپیک اشاره کردن که با کمال میل ثبت در فهرست آپدیت شد.

     

    ما این رو آزادی بیان میدونیم و مشتری حقشه که هر جایی که خواست آزادانه چه خوب چه بد نتیجه تجربه خودش رو در اختیار دیگران قرار بده. همچنین بنده اشاره کردم کل موضوع این تاپیک یک نوع خاص سوء تفاهم بود که باعث ناراحتی استارتر شده بود که ما سعی کردیم برطرف کنیم این جریان رو ولی متأسفانه تاپیک یک روز قبل ایجاد شده بود و وقتی موضوع در تیکت حل شد، در تاپیک مطالبی نوشته شده بود که بسیار ناراحت کننده تر از خود تاپیک بود.

    -----

     

    2- من مواردی که مربوط به جریان بین ما و لئوتم بوده و جریانات پس از اون در ایران بین ما و تیم آی پرستا بوده رو در حضور خود مدیران آی پرستا در پاسخ های قبلی خودم مطرح کردم. چه نیازی به بیان مطالب تکراری هست وقتی یکبار زمان گذاشتم و هر چیزی که بوده و میدونستم رو در صفحه قبل توضیح دادم؟

     

    اما با بحثی که مطرح شده میخوام مطالبی به گفته های خودم اضافه کنم.

     

    اولاً اینکه شما میدونید و مطلعید و مطلع بودید که دی بی اس تم در حدود یک سال بود که قالب های کپانی لئوتم رو برای اولین بار در ایران ارائه می کرد. لئوتم اکانت دولوپر داره این رو همه میدونن. ما از زمانی که اکانت دولوپر رو تهیه کردیم تا زمانی که کار به مکاتبه کشید تا بتونیم شرایط فروش آنلاین هم داشته باشیم چند ماهی طول کشید.

     

    اولین مشتری ما آقای نوروززاد از دوستان خوب و نزدیک خودم در انجمن شاپکیپر حدود 2 سال پیش بود که سفارش استفاده از یکی از قالب های کمپانی لئوتم برای یک سایت فروش عطر در زمان پرستاشاپ 1.5 به ما دادن. ما در جریان اون سفارش اکانت دولوپر لئوتم رو تهیه کردیم و طبق حق قانونی این اکانت، از این قالب برای طراحی و راه اندازی سایت ایشون استفاده کردیم.

     

    این اولین بار در تاریخ ایران هست تا جایی که اطلاع دارم که به این شکل رسمی تیمی اکانت سطح دسترسی دولوپر لئوتم رو برای انجام یک پروژه طراحی سایت تهیه و خدمات مرتبط رو ارائه میکنه. آقای نوروززاد و بنده سایت فروشگاه عطر ایشون رو به عنوان یک نمونه کار موفق معرفی کردیم و تعداد درخواست های دوستان نزدیک و سایر کاربران شاپکیپر برای استفاده از سایر قالب های این کمپانی بالا رفت.

     

    کم کم درخواست هایی برای ما اومد که مدیر فروشگاه مایل به خرید قالب بود نه راه اندازی فروشگاه با قالب و این خارج از محدوده عرف کپی رایت اکانت سطح دسترسی دولوپر کمپانی لئوتم هست. پس در بخش پشتیبانی لئوتم تیکتی زدیم و در اسکایپ با مدیر لئوتم صحبت کردیم و جریان رو مطرح کردیم (بعلاوه محدودیت خرید با دلار در ایران و اینکه زبان ما راستچین هست و باید قالب رو قبل از ارائه حتماً ترجمه و بومی سازی کنیم) و موضوعاتی که قبلاً چه اینجا و چه در شاپکیپر و چه حتی روی سایت دی بی اس تم در برگه شرایط خرید قالب های لئوتم توضیح دادم.

     

    ماه ها ما به همین شیوه فعالیت کردیم و با توافقی که صورت گرفته بود با سطوح دسترسی متفاوتی که داشتیم به دو شیوه قالب ها رو یکی برای راه اندازی سایت با قالب و دومی فروش آنلاین قالب بدون خدمات راه اندازی سایت عرضه کردیم و هیچ کس نیست که بتونه ادعا کنه که در تمام این مدت سایت دیگه ای هم بوده که قالب های کمپانی لئوتم رو در ایران ارائه میکرده یا حتی قصدش رو داشته.

     

    هر ادعایی خلاف توضیحات بالا خلاف واقع هست و دی بی اس تم در حدود یک سال (شاید کمتر) تنها مرجعی بود که قالب های بومی شده لئوتم رو هم می فروخت هم با این قالب ها فروشگاه راه اندازی میکرد.

     

    پس از مدتی مدیران آی پرستا اطلاعیه ای منتشر کردن که موفق به اخذ اکانت نمایندگی لئوتم در ایران شدن. و ما هم تاریخچه صحبت هامون هست چه در سطح انجمن شاپکیپر و چه در پیام خصوصی که فکر کنم به آقای مهدی شاد دادم علاوه بر تبریکات فروان، توصیه هایی هم در باب نحوه ارائه قالب های بومی شده در ایران داشتیم. باور کنید برای ما خبر خوشحال کننده ای بود که در ارائه قالب های این کمپانی در ایران تنها نیستیم! اما پس از مدتی این ادعا با لحن بدی مطرح شد که آی پرستا تنها نمایندگی قانونی لئوتم در ایرانه و جریاناتی که قبلاً توضیح دادم.

     

    قبلاً گفتم که در انجمن های گفتگو به ادعاهای مطرح شده جوابی ندادیم و جریان رو با مدیر لئوتم مطرح کردیم و مواردی که در پست قبلی خودم مطرح کردم.

     

    حالا دو بحث اینجا مطرحه:

    1- در شرایطی که دی بی اس تم در حدود یک ساله قالب های لئوتم رو در ایران به صورت بومی شده و اورجینال عرضه میکنه و مشتریان زیادی هم از قالب های حرفه ای این کمپانی از طریق دی بی اس تم قالب تهیه کردن، چرا باید مهرشاد عزیز ما بره به مدیر لئوتم ایمیل بزنه که ما میخوایم تنها نمایندگی در ایران باشیم و به قول خودتون نمایندگی انحصاری باشید؟

     

    خود مهرشاد عزیز متن ایمیل رو در تاپیک قرار داده و هر آدم منصفی که نوشته های من رو میخونه قضاوت کنه که آیا این کار، کار درستی بوده که شما بری اینطور به این شکل تقاضای نمایندگی کنی به شرطی که سایتی که در حال حاضر نمایندگی داره نمایندگیش ازش گرفته بشه و در آینده هم هیچ سایتی نتونه نمایندگی بگیره در ایران؟ آیا این کار درستی بوده؟

     

    آقای مهدی شاد عزیز بنده نیازی ندارم شما با خوشحالی نمایندگی که قبل از شما داشتم و هرگز اعتقادی به انحصاری بودنش هم نداشتم و ندارم رو دو دستی به بنده تقدیم کنید!

     

    و مهرشاد جان متأسفانه مدیر لئوتم در یکی از پاسخ های خودش به شما نشون داده که در تجارت اخلاق نداره! یعنی چی شما 70 قالب که ارسال کردید ما به دی بی اس تم ایمیل میزنیم قالب هامون رو از روی سایت حذف کنه؟ فرضاً ما قالب هامون رو هم حذف کردیم، اون کاربرهایی که قالب رو از ما خریدن و نمیتونن به انگلیسی با پشتیبان لئوتم در ارتباط باشن چطور قراره "" آپدیت نسخه بومی شده و پشتیبانی برای نسخه بومی شده "" قالبش رو از لئوتم بگیره وقتی ما دیگه خدمات دهنده نباشیم؟

     

    اگر دی بی اس تم رو که این وسط داره قربانی طمع فروش بیشتر میشه اصلاً در نظر نگیریم، این خیانت محض در حق مشتری های دی بی اس تم هست!

     

     

    2- در مدت دو سه ماهی که مجموعه آی پرستا قالب های لئوتم رو در ایران ارائه کردن، فکر کنم به خوبی به این موضوع تسلط پیدا کرده باشن (همونطور که بهمن عزیز بارها در شاپکیپر به این موضوع اعتراف کرد) که بومی سازی قالب های لئوتم با کیفیتی که دی بی اس تم ارائه میکنه 100% سالم همراه با ارائه آپدیت هایی به روز و پشتیبانی نامحدود کار هرکسی نیست و ما خودمون به صورتی تیمی یک قالب رو که میخوایم آماده کنیم گاهی در گذشته 40 روز روی یک قالب کار کردیم تا آماده عرضه روی سایت یا به مشتری خاص بشه!

     

    اما وقتی آی پرستا نمایندگی خودش رو کنار گذاشت، اول پای دی بی اس تم رو وسط کشید که چرا آی پرستا تنها نمایندگی رسمی نیست و در تاپیک اطلاعیه لغو نمایندگی با لحن بسیار زننده ای دی بی اس تم شد مقصر اصلی ماجرا طوری که انگار چوب لای چرخ کن این داستان بوده. و بعد از اون هم به شدت قالب های بسیار پیشرفته پرستاشاپ لئوتم همیشه با بدترین شکل ممکن خطاب شدن.

     

    ما برای اولین بار در جهان شاهد استفاده از ماژول فوق العاده پیشرفته پیج بولدر آپولوتم (کمپانی همکار لئوتم) بر روی قالب های لئوتم هستیم. به سایت لئوتم سر بزنید قالب های جدید این کمپانی با 10 دموی متفاوت ارائه میشن چون به کمک چنین ماژول پیشرفته ای برای اولین بار در دنیا مدیر یک فروشگاه پرستاشاپی میتونه بی نهایت ظاهر متفاوت با ترکیب چیدمان اجزا و المان های متفاوت و حتی رنگ بندی ها و ظاهری 100% متفوات بسازه. به عنوان نمونه 4 دموی قالب leo_outdoor رو بررسی کنید ظاهرهایی کاملاً متفاوت ولی یک قالبه نه 4 قالب! با ماژول پیج بولدر پیشرفته آپولوتم مدیر سایت میتونه به این شکل با یک قالب هر زمان که خواست ظاهرهای متفاوت داشته باشه و تنوع بدون هزینه برای خودش ایجاد کنه!

     

    ماژول های پیشرفته بوت اسپرت مگامنو و مگا منو سایدبار، ماژول بسیار عالی وبلاگ پرستاشاپ لئوتم. ماژول ویجت منیجر که به تنهایی جای نزدیک به 50 ماژول پرستاشاپ امکانات داره و پیشرفته ترین ماژولیه که برای پرستاشاپ طراحی شده 100 دلار روی سایت لئوتم فروخته میشه و روی همه قالب هاش هست. ماژول اسلایدر لایه ای لئوتم از پیشرفته ترین ماژول هاییه که من تا بحال برای پرستاشاپ دیدم. ماژول ایجکس سفارشی به کاربر امکاناتی رو میده که به راحتی به دست نمیاد. مثل شمارنده معکوس هوشمند برای محصولات تخفیف دار، نمایش تعداد محصولات هر شاخه. نمایش تصاویر بیشتر از یک محصول به صورت ایجکس با بردن ماوس روی تصویر محصول و غیره. ماژول جستجو در شاخه های لئوتم به کاربر این امکان رو میده که وقتی داره در فروشگاه جستجو میکنه، شاخه مورد نظرش رو انتخاب کنه و فقط در محصولات همون شاخه جستجو کنه.

     

    از بحث ماژول ها که بگذریم، میزان سئو فرندلی قالب های لئوتم به حدیه که حتی من هم بارها متعجب شدم و به زودی قراره مطلبی در همین ارتباط روی سایت دی بی اس تم منتشر کنم تا کاربر با سطح کیفی سئوی قالبی که خریداری کرده یا قصد خرید داره آشنا بشه.

     

    در نهایت، اگر قالب های حرفه ای لئوتم انقدر بده که بطور مستقیم و غیر مستقیم در جاهای مختلفی نوشته میشه خرید قالب اورجینال به نوعی یک اشتباه هست و هیچ کس نباید سمت چنین قالب هایی بره، پس چرا نمایندگی لئوتم رو مکاتبه کردید و از لئوتم نمایندگی گرفتید؟

     

    ----

    و پاسخ به نوشته های بهمن عزیز

    بهمن جان بنده در پاسخ قبلی خودم به صورت غیر مستقیم به طراحی اختصاصی نبودن قالب های ایرانی اشاره کردم و چی نوشتم؟ نوشتم من شاید با حرف ها و رفتار یکی دو نفر مشکل داشته باشم ولی نمیخوام با مطالبی که اینجا گفته میشه روی فروش و درآمدزایی دیگران هم تأثیر بذارم!

     

    یکی از اون دیگران که بنده مایل نبودم پای خودش و محصولاتش به این موضوع باز بشه و به احترامش موضوع رو باز نکردم شما بودی. چرا عادت داریم هر بحثی که ما مربوط نیست رو واردش بشیم و با یک لحن تند و زننده ای شخصی که عملاً نوشته نباید بحث پای دیگران به وسط بکشه رو خطاب کنیم؟

     

    شما نوشتید که حسرت خوردید کسی رو به ما معرفی کردید و دوباره نوشتید که اغلب مشتریان شما از سبد خرید دی بی اس کارت استفاده میکنن. اولاً ما هم متقابلاً شما رو به عنوان یک طراح و برنامه نویس خوش ذوق و با استعداد به دیگران بارها و بارها معرفی کردیم و از انجام این معرفی هم برعکس شما متأسف نیستیم.

     

    و ثانیاً در ایران هر فروشگاهی که با سبد خرید دیفالت پرستاشاپ فعالیت کنه مدیر بسیار کم تجربه و بی اطلاعی پشتش هست که با وجود چندصد فروشگاه پرستاشاپی که از این سبد خرید استفاده میکنن هنوز متوجه نشده که چنین محصول ارزشمندی روی دی بی اس تم هست که بعید میدونم حتی همون شخص هم به زودی متوجه نشه که سبد خرید سایر فروشگاه های پرستاشاپی ایرانی پیشرفته تر از خودشه و با تحقیق به ما نرسه.

     

    شما شاید نقش معرفی کننده رو داشتی و شاید هم در آینده باز داشته باشی ولی اطمینان میدم که دیر یا زود همون اشخاص بدون معرفی شما پی به وجود این سبدخرید روی دی بی اس تم می بردن. ما از بابت معرفی های شما سپاسگزاریم و با اطمینان میگم در سطحی برابر همیشه معرفی متقابل وجود داشته.

     

    ----

     

    در نهایت چون در تاپیک دیدم صحبت از حذف تاپیک اومده، در صورت رضایت استارتر از حذف تاپیکش، به نظر من هم این بحث ها بسیار دور از شخصیت همه ماست و نباید خیلی از موضوعات مطرح میشد و نباید جرقه ایجاد یک ناراحتی زده میشد و الآن هم بهترین کار برای دو طرف اینه که بحث رو فراموش کنن و زمان ارزشمند رو برای رسیدگی به برنامه ریزی های کاری و درخواست های مشتریان شون بگذارن.

     

    دانوش جان بار قبل هم گفتم که با اینکه بارها در تیم دی بی اس تم ارائه یک بومی سازی باکیفیت مطرح شده (و اگر هم بخواد انجام بشه قطعاً با ایده ای نو و شیوه ای متفاوت انجام میشه و نیازی نیست نگران کپی برداری از کدها باشید)، ولی اشاره کردم که با اینکه انجام یک کار در سطح کیفیت عالی که سقف ایده آل هامون باشه 6 ماه زمان میخواد، ولی همیشه به دلیل ایجاد یک اتحاد بین خدمات دهنده های پرستاشاپ در ایران و وجود "یک مرکز" برای عرضه پرستاشاپ بومی شده، اینکار انجام نشد.

     

    بیایم امیدوار باشیم هرگز نیازی به دو پاره شدن خدمات دهنده های پرستاشاپ در ایران نباشه و رقابت ما رقابتی در کنار حمایت از هم باشه. چیزی که خواسته قلبی من هست و وظیفه شما به عنوان بومی کننده پرستا در ایران و مدیر این انجمن در تحقق اون. بدترین روز رو روزی میدونم که این باورها و این اعتمادها به دلیل حرف ها و رفتار نسنجیده و غیر حرفه ای یکی دو شخص از بین بره.

     

    یا علی

  3. سلام و وقت بخیر

    مهدی جان برعکس شما که دنبال حاشیه میگردی، بنده وقت ندارم برای حاشیه ها هدر بدم. گواه حرفمم اینکه بیش از یکساله در برابر هرچیزی که گفتید کوتاه اومدم و سکوت کردم. به نظرم ما خیلی زرنگ باشیم به مجموعه خودم و مشتریان خودم رسیدگی کنم. دلیل صحبت هایی هم که در این تاپیک داشتم این بود که دیگه از حد و مرز گذروندید و منو ناچار کردید جلوی بعضی از ادعاهای عجیب و غریبی که میکنید از خودم دفاع کنم.

     

    اما یک چندتا نکته رو هم محض اطلاع خودت میخوام بنویسم. برام مهم نیست دیگران از خوندن این بخش از نوشته هام چه برداشتی میکنن چون روی صحبتم شمایی.

     

    1- "دور برداشتن" و "اعصاب نداری" و این حرف ها در حد شأن شخص مقابلت نیست. هرجایی با هر کلامی با هر شخصی نمیشه صحبت کرد. حداقل کاری که میتونیم کنیم اینه که عزت نفس و احترام خودمون رو نگه داریم. بنده رو خیلی ها توی اینترنت میشناسن. حتی حضور در این تاپیک برام در آینده خجالت آور خواهد بود و یک لکه ننگ روی اعتباریه که در این سالها کسب کردم. چکار کنم که در یک محیط سالم فعالیت نمیکنیم و به زور و ناخواسته باید هر از گاهی تن به چنین بحث هایی داد.

     

    2- یکی از دروغ هایی که بسیار بهش دامن زدید همین بود که دی بی اس تم فقط اکانت دولوپر داره! مگر شما عضوی از تیم دی بی اس تمی که اطلاع داری ما فقط اکانت دولوپر داشتیم یا داریم؟ این حرف رو از کجا داری در میاری که ما نمایندگی فروش نداشتیم و فقط اکانت دولوپر داشتیم؟ چرا ادعاهایی میکنید که بی پایه و اساسه؟ آدم خوبه یک مقدار وجدانش رو قاضی اعمالش کنه و وقتی داره حرفی میزنه از مسیر راستی و درستی خارج نشه.

     

    "دی بی اس تم به جرأت تنها سایتیه که در طول 5 سال فعالیت حتی برای یک بار نه فقط قالب بلکه حتی کپی عکس یا مطلب برای استفاده روی سایتش کپی رایت رو زیر پا نگذاشته و این بزرگترین افتخار برای ماست که در ایران تونستیم 5 سال بدون یک اشتباه جلو بریم"

     

    زمانی که ما شروع به فروش قالب های لئوتم در ایران کردیم، خود لئوتم هم چیزی به اسم DISTRIBUTION نداشت. ما با توافقات مکاتبه ای دو طرفه به این سطح دسترسی رسیدیم. فکر میکنید ایده ارائه اکانت DISTRIBUTION از کجا به ذهن مدیر لئوتم رسید؟ سودی که لئوتم از همکاری با دی بی اس تم در ایران کسب کرد موجب شد بعد از یکسال روی سایتش اطلاعیه عمومی برای جذب نمایندگی در هر کشور بزنه. بعد شما رفتی درخواست دادی و نمایندگی گرفتی و ما هم به شما تبریک گفتیم و براتون آرزوی موفقیت کردیم و دو سه هفته گذشته و یک دفعه این ادعا سبز میشه که فقط آی پرستا نمایندگی DISTRIBUTION داره و اثبات حرفتون هم پست توی وبلاگ اعلام خبر لئوتمه!

    اگر بنا به اون پست اعلام خبر باشه، که ما هم تقاضا کردیم برای جلوگیری از این حرف ها لئوتم خبر نمایندگی دی بی اس تم رو هم درج کنه روی سایت. لینکش توی سایت لئوتم و خبرش روی سایت دی بی اس تم هست.

     

    3- شما طراح قالبی؟ تا حالا یک قالب طراحی کردی؟ من شاید با گفتار یکی دو نفر مشکل داشته باشم ولی با حرف های اینجا نمیخوام روی بقیه دولوپرهای ایرانی تأثیر بگذارم. فقط در پرده به موضوع ویرایش استایل قالب دیفالت اشاره میکنم و بس. درضمن  شما میدونی ما چندتا قالب پرستاشاپ طراحی کردیم؟

    یک نکته دیگه هم عرض کنم که اگر بومی سازی یک قالب رو با راستچین سازی استایل برابر میدونی، سطح دانش و تخصص خودت رو به دیگران نشون میدی. شما حتی یک قالب توی عمرت بومی کردی؟ اگر میتونستی فقط یک قالب رو "بومی" کنی نیازی نبود به دلیل مشکلات زیادی که با کاربرهاتون داشتید بخش نمایندگی لئوتم رو جمع کنید و توی انجمن های عمومی بگید که چون 2 ماه پیش لئوتم اطلاعیه صادر کرد که دی بی اس تم هم نمایندگی قانونی داره داریم بخش نمایندگی خودمون رو جمع میکنیم. دیگه هرچی باشه ما و شما خودمون میدونیم با چند نفر سر قالب های لئوتم به مشکل خوردید.

     

    4- مهدی جان همونطور که عرض کردم، نمک خوردن و نمکدان شکستن یک چیز عرفی هست توی نت ایران. من نیازی نیست چیزی رو ثابت کنم. تاریخچه فعالیت شما و اولین محصولت و مواردی از این قبیل موجوده. به اولین پست های خودت در انجمن شاپکیپر هم سری بزنی حمایت های من مشخصه. نیازی به اثبات چیزی نیست. من دیگه به این موضوع عادت کردم.

     

    زمانی که من پرستاشاپ رو توی ایران تبلیغ میکردم تا مردم از خرید اسکریپت های فروشگاه ساز نال شده که دوباره کد کرده بودن به سمت اپن سورس های رایگان بیان، شما کجا بودی؟

    زمانی که سودجوهای دزدی که اسکریپت های نال شده می فروختن و برنامه نویس هایی که فروشگاه ساز وردپرس می فروختن من و فقط دو نفر دیگه به تنهایی جلوی سیل چند هزار نفره این جماعت ایستادیم و توهین شنیدیم، فحش خوردیم و تهدیدمون کردن و حتی خانواده هامون هم تهدید کردن، شما کجا بودی؟

     

    اگر من خودم رو کنار کشیدم که آی پرستا به عنوان یک مرجع معتبر برای ارائه اسکریپت بومی شده پرستاشاپ در ایران شناخته بشه، دلیلش یکپارچگی و اتحاد بین سایت هایی مثل ما و شما و سایر خدمات دهنده ها بود. وگرنه کیفیت کار مجموعه دی بی اس تم رو که میشناسی. ارائه یک نسخه با کیفیت فوق العاده عالی در سقف امکاناتی که یک کاربر ایرانی نیاز داره برای من 6 ماه فقط زمان میخواد تا ارائه کنم. شاید هم این موضوع رو در برنامه تیم قرار دادم تا لذت استفاده از یک پرستاشاپ حرفه ای بومی شده رو به کاربر ایرانی بچشونم.

     

    با هم بودن و در یک جبهه بودن برای من بسیار مقتدم تر و شایسته تر از اینه که پرستاشاپ بومی شده ای رو جداگانه منتشر کنم و انقدر روی کیفیت کار اهمیت قائل بشم و انقدر امکانات جانبی روی پرستاشاپ بومی برای کاربر ایرانی ارائه کنم که رفته رفته تمام کاربرهای پرستاشاپ ایران رو به کوچ به نسخه بومی شده پیشرفته دی بی اس تم ترغیب کنم. برای من بین این حرف تا عمل 6 ماه زمان فاصله است. شکر خدا بعد از افتتاح دفتر و جذب نیروی کاری جدید، وقت برای چنین برنامه هایی باز شده برای خودم و تیمم.

     

    به دلیل اینکه این بحث دور از شأن شماست و البته دور از شأن بنده، ترجیح میدم دیگه به این تاپیک سر نزنم.

    آرزوی موفقیت.

  4. سلام و عرض ادب مجدد

     

    دانوش جان خویشتن داری هم حدودی داره. در زمانی که شما ادعاهای عجیبی نسبت به اولین بودن و تنها نمایندگی بودن میکردید، بنده به حرمت رفاقت و احترام متقابل از یک همکار به همکار دیگه، در هیچ کدوم از تاپیک های انجمن شاپکیپر لب باز نکردم.

     

    ترجیح دادم سکوت کنم و رفاقت ها رو بخاطر موضوعات پیش پا افتاده خراب نکنم. خودتون رو بذارید جای ما. یک ساله که نمایندگی لئوتم در ایرانی و صدها مشتری داشتی و تیم جدیدی از اطلاعیه عمومی DISTRIBUTION استقبال کرده و نمایندگی گرفته و بعد از دو هفته که تبریک هم بهش گفتی ادعا میکنه تنها نمایندگی لئوتم در ایرانه و متأسفانه خود شما بارها ما رو در انجمن شاپکیپر با لحن بسیار زشت و زننده ای خطاب کردی که به عنوان یک نمونه، تاپیک اعلام لغو DISTRIBUTION آی پرستا در شاپکیپر رو مطالعه کن تا میزان خویشتن داری همکارت رو ببینی.  تمام صحبت های من در این تاپیک هم حقایقی هست که در انجمن خودتون ترجیح دادم برای اولین بار بیانش کنم و اگر دو کس بتونه حقیقت رو از غیر واقع تشخیص بده، دو تیم دی بی اس تم و آی پرستا هست.

     

    من همچنان به شما و مجموعه تحت مدیریت تون به عنوان تیمی که به رایگان اسکریپت پرستاشاپ رو در ایران بومی میکنه احترام میگذارم و هموطنور که در پاسخ خودم دو بار تأکید کردم، متأسفانه استارتر دچار یک نوع خاص سوء تفاهم شدن و بنده از ایشون ذره ای گله ندارم و ناراحت هم نیستم که پاسخ رو با ناراحتی بنویسم. پاسخ ها رو من دیروز در تیکت ایشون دادم و فکر میکنم ایشون در ایجاد این تاپیک کمی عجله کردن و اگر صبر میکردن تا تیکت شون جواب داده بشه و موضوع روشن بشه، نیازی به ایجاد تاپیک نبود.

     

    بهرحال بعد از یک دهه فعالیت در فضای مجازی به سطحی از پختگی رسیدیم که بدونیم از بین بیش از 9 هزار مشتری، هر کاری کنی باز هم چنین جریاناتی پیش میاد که یک مشتری یا واقعاً ناراضی بشه یا با یک سوء تفاهم اعلام نارضایتی کنه. مشتری ناراضی یک فرصته. فرصتی برای شناسایی نقاط ضعف سیستمت و مدیر کسیه که بتونه از مشتری ناراضی برای بهبود عملکرد خودش و مجموعه اش استفاده ببره.

     

    استارتر روی چشم های ما جا داره و هر زمان آپدیتی که در تیکتش هم بهش گفته بودم آماده بشه، خودم از طریق ایمیل شخصاً و جداگانه مطلعش میکنم.

     

    ولی یک داستانی هست که میگه دو نفر انقدر به هم گفتن دکتر مهندس که بعد از یک مدت خودشون هم باورشون شده بود که این یکی دکتره اون یکی مهندس! جریان نمایندگی لئوتم هم شده همین قضیه. حالا درسته که ما سعی کردیم از طریق خود لئوتم جریان رو پیگیری کنیم و در اینترنت به شدت متشنج ایران هیچ حرفی نزنیم، ولی دیگه دلیل نمیشه که یکی از مشتری های ناراضی ما در انجمن شما بدون مستندات صرفاً اتهاماتی بزنه که من حق میدم تصور کنه درست میگه ولی حقیقت چیز دیگه ایه و آقای مهدی شاد برگرده و جریانات گذشته رو دوباره تکرار کنه.

     

    شرایط اعطای عمومی اکانت DISTRIBUTION لئوتم روی سایت مشخصه. ما حتی در برگه خرید قالب های لئوتم روی سایت دی بی اس تم این شرایط رو برای همه به صورت عمومی توضیح دادیم. فروش انحصاری و نمایندگی بدون قید و شرط و این ها هم نیست. چیزی که ما یکسال قبل ایمیل زده بودیم و اخذ کرده بودیم رو لئوتم تصمیم گرفت که عمومی کنه تا بتونه نمایندگی های بیشتری از کشورهای بیشتر داشته باشه.

     

    دیگه ادعاهای غیر از این چیه. اصلاً چطور ممکنه که لئوتم یکسال در ایران نمایندگی دی بی اس تم رو داشته باشه و بعد از یکسال به یک سایت دیگه ای نمایندگی DISTRIBUTION  بده و بگه تنها نمایندگی در ایرانی؟

     

    تازه فرض بگیرم که چنین کاری هم کرده و یک کار غیر حرفه ای از خودش نشون داده. شما چرا باید بری به لئوتم که ما یکساله ازش نمایندگی داشتیم ایمیل بزنی که نمایندگی دی بی اس تم رو بگیرید و تا ما بشیم تنها نمایندگی؟ این کار خجالت آور نیست؟

    شما تخریب رقیب نمیکنی درست ولی روی نوشته های اعزای تیمت هم نظارت داشته باش که خدای نکرده دوستی هایی که مطمئناً منافعی برای دو طرف داره تبدیل به دلخوری از هم نشه.

    تا امروز یک مورد بوده که من یا هر کدام از اعضای تیم دی بی اس تم بر ضد مجموعه آی پرستا کلامی گفته باشیم؟ تا امروز یک مورد بوده که ما حتی به کنایه محصولات تون رو تخریب کنیم؟ چیزی جز تعریف و اعتبار بخشیدن و تشکر و تبریک و مشتری فرستادن از ما دیدید؟ ولی این چندمین باره که هر جایی که تونستید و فرصتی باز شده شروع به تخریب خدمات و محصولات دی بی اس تم کردید. اگر قالب های لئوتم به قول آقای شاد مشکل داره چرا شما رفتید نمایندگی شون شدید؟ اون هم نمایندگی انحصاری! من و شما هر دو میدونیم که ارائه قالب های لئوتم به صورت بومی شده در ایران کار دشواریه و تیمی که بتونه چنین کار عظیمی رو انجام بده واقعاً شاهکار کرده.

     

    بهرحال نمیخوام بحث رو بیش از این باز کنم. امیدوارم روزی رو شاهد باشیم که از فعالیت در فضای مجازی ایران لذت ببریم. ما نه زرق و برقمون چشم کسی رو کور کرده و نه تا امروز یک مشتری ناراضی داشتیم. استارتر کمی عجله کرد ولی برای ما تفاوتی نداره. ما به همون میزانی که تا دیروز موظف به ارائه پشتیبانی و خدمات به ایشون بودیم، امروز هم هستیم و در آینده هم خواهیم بود. انسان حق داره نظرش رو آزادانه بیان کنه و نظر استارتر در هرجا که باشه برای ما عزیزه و امیدوارم بتونیم نظر ایشون رو برگردونیم به همون نظر مساعدی که ابتدا نسبت به ما داشتن.

     

    یا علی

  5. سلام و وقت بخیر

    معظمی هستم. همون کسی که استارتر بدون مدرک متحمش کرده و همون کسی که مهدی شاد عزیز رو در انجمن هایی مثل شاپکیپر به کاربرهای پرستاشاپی معرفی کرده و قبل از اون کسی نمیدونست مهدی شاد کی هست! حالا مهدی شاد به تخریب دی بی اس تم مطالبی رو بنویسه و ادعاهایی کنه که جواب داره. متأسفانه نمک خوردن و نمکدون شکستن در وب ایران به اوج خودش رسیده و افراد به دلیل اینکه توان رقابت ندارن شروع به تخریب رقبای قوی خودشون میکنن. من اگر اخلاق شما رو داشتم، هرگز ار اعتبار خودم برای معرفی رقبای خودم به کاربرهای پرستاشاپ استفاده نمیکردم ولی بهرحال این رفتار رو ما سالها شاهد بودیم.

     

    1- استارتر از دوستانه. هرچیزی که نوشته یک سوء تفاهم هست و بنده از ایشون دلخوری ندارم. دیروز هم در تیکتشون خودم پاسخ دادم و فکر میکنم متوجه سوء تفاهمی که براشون پیش اومده شده باشن.

    2- محض اطلاع دوستانی که با دی بی اس تم آشنایی ندارن. دی بی اس تم اولین و تنها نمایندگی قانونی کمپانی لئوتم در ایران بوده و هست و هر سایتی که ادعایی خلاف این رو مطرح کنه دروغگو و عوام فریبی بیش نیست! زمانی که یکسال از ارائه قالب های لئوتم در ایران میگذشت و ما بیش از صد مشتری قالب از کمپانی لئوتم داشتیم، لئوتم اطلاعیه ای رو بر روی سایت خودش منتشر کرد که به صورت "عمومی" نوع خاصی از ری سلری "DISTRIBUTION" از همه جای دنیا می پذیره و مجموعه آی پرستا اقدام به ارسال ایمیل به سایت لئوتم کرد و با یکسال تأخیر نسبت به دی بی اس تم موفق به اخذ نمایندگی شد.

     

    نمایندگی لئوتم ارث پدری ما نیست که از اینکه چرا لئوتم به یکی دیگه در ایران هم نمایندگی داده گله مند باشیم! ما استقبال کردیم و اگر به تاپیکی که در انجمن شاپکیپر زدند سر بزنید، بنده خودم از اولین افرادی بودم که تبریک گفتم و حتی توصیه هایی هم برای افزایش فروش داشتم.

     

    با این حال در کمتر از 2 هفته سایت آی پرستا ادعا کرد که تنها نمایندگی لئوتم در ایران هست و سایت دی بی اس تم رو با القاب زشتی خطاب کرد! در تاپیک های شاپکیپر تاریخچه این خوش اخلاقی ها وجود داره. ما مجبور شدیم به لئوتم ایمیل بزنیم و قضیه رو جویا بشیم که آیا با اعطای اکانت DISTRIBUTION به مجموعه آی پرستا، دیگه قول قرارهایی که یک سال قبل با ما توسط خود مدیر اصلی لئوتم داده شده بود بی اساس شده یا هنوزم ما به عنوان یک نمایندگی هستیم؟

     

    خوشبختانه مدیر لئوتم آدمی نبود که زیر همه حرف های خودش بزنه و به ما پاسخ داد که دی بی اس تم نمایندگی قانونی لئوتم در ایرانه. سایت آی پرستا از لئوتم خواسته بود که حتماً خبر نمایندگی شون رو در سایت لئوتم درج بشه و این کار صورت گرفته بود و همه جا اعلام میکردن که چون فقط خبر اعلام نمایندگی ما روی سایت هست، پس نشون میده ما تنها نمایندگی لئوتم در ایرانیم و ادعای بقیه درست نیست!!!

     

    ما از مدیر لئوتم خواستیم که خبری در این رابطه روی سایتش منتشر کنه تا جلوی ادعاهای بی اساس و عوام فریبی های عده ای رو بتونیم بگیریم و این اتفاق افتاد. به مدت دو ماه سایت آی پرستا اقدام به ارائه قالب های لئوتم در ایران کرد. به جرأت میتونم بگم در همون دو ماه بنده بر حسب رفاقت هایی که با دانوش و مهرشاد داشتم، چندین مشتری ناراضی رو به رایگان قالب بومی شده خودمون رو دادم بهشون و چه ایمیل هایی که برام نیومد و چه تیکت هایی که باز نکردن در بخش پشتیبانی دی بی اس تم. حتی خود دانوش سر یک مشتری شخصاً به من ایمیل زد که لطفاً اینو یک کاریش کنید ما نمیتونیم مشکلش رو حل کنیم دردسر شده و مشتری بسیار ناراضیه!

     

    بعد از دو ماه که عزیزان متوجه شدن ارائه قالب های بومی در ایران کار هرکسی نیست، خودشون نمایندگی DISTRIBUTION که داشتن رو. تعظیل کردن!!! و بهانه چی بود؟ بهانه این بود که چرا دو ماه پیش لئوتم اعلام کرد که دی بی اس تم هم DISTRIBUTION داره!

     

    حالا مهدی شاد که پرستاشاپ رو از نسخه 1.6 به بعد میشناسه در مقامی ظاهر شده که ادعا میکنه من "معظمی" که پرستاشاپ 1.3 رو در زمان خودش در انجمن خودش به کاربرهای ایرانی معرفی میکرد و آموزش میدادم چطور باهاش کار کنن و فروشگاه رایگان بسازن و "دی بی اس تم" به عنوان معتبرترین مرکز ارائه قالب های واقعی پرستاشاپ (نه قالب دیفالتی که استایلش رو ویرایش کردن و به عنوان طراحی قالب می فروشن!) نمیتونه خدمات تخصصی ارائه کنه و قالب های اورجینال مشکل داره.

     

    ----------------

    و استارتر:

     

    ایشون در مردادماه به عنوان اولین مشتری درخواست بومی سازی قالب لئو فرنیچر رو میدن. مشتری که اولین خریدار یک قالب هست باید یک زحمتی بکشه. وقتی قالب بومی سازی میشه و تحویل مشتری میشه، ما با سطح اطمینان 95% قالب رو نصب میکنیم و به مشتری میگیم بعضی امکانات قالب ممکنه از دید دور مونده باشه و در کار واقعی با قالب اگر جایی رو دید که ما بومی نکردیم و به حالت معمول به چشم نیومده، اطلاع بده تا برطرف بشه.

     

    آقای افخمی بعد از نصب قالب برای ایشون، بهشون گفتن که آپدیت قالبت رو یکی دو هفته دیگه بهت میرسونیم. فکر میکنم واضح باشه این قضیه که نسخه نهایی تأیید شده پس از تست توسط مشتری دو هفته بعد تقریباً روی سایتش ریخته میشه.

     

    استارتر از اون زمان تا امروز 10 تیکت توی بخش پشتیبانی دی بی اس تم داشته و تماس تلفنی با آقای افخمی هم که شمارش مشخص نیست. تمام مشکلاتشون هم برطرف شده تا امروز بجز یکی دو مورد که در آپدیتی که تا دو سه هفته آینده قراره منتشر کنیم برطرف میشه. ولی استارتر از همون مرداد ماه هر 20-30 روز یکبار زنگ میزده یا تماس میگرفته که آپدیت قالب من کی میاد؟

     

    من نمیدونم چرا آقای افخمی متوجه این موضوع نشدن و فکر کردن که مشتری داره می پرسه آپدیت قالبش کی میاد! (آپدیتی که یا لئوتم منتشر کنه یا ما). و دائم برای استارتر نوشته فعلاً خبری نیست هر زمان آپدیتی بیاد با ایمیل بهتون اطلاع میدیم. استارتر هم این رو خلف وعده ای که در مردادماه بهشون داده شده تلقی کرده و سوء تفاهمی که دلخوری به وجود آورده. من فقط متعجبم که چرا بعد از پاسخی که به تیکت شون دادم، باز با این لحن عصبانی تاپیک زدن و دی بی اس تم رو محکوم کردن!

     

    دیروز هم بنده در تیکت ایشون همین پاسخ ها رو ارسال کردم و اگر استارتر خودش بخواد، پاسخ های بنده رو عکس میگیره در همین تاپیک قرار میده.

     

    ----

    و نکته آخر اینکه دی بی اس تم تا امروز 9139 مشتری و 11063 سفارش رو به خوبی پوشش داده و در تیکت سنتر دی بی اس تم تا این لحظه 3785 تیکت پاسخگویی شده! سطح پاسخویی ما به مشتریان دی بی اس تم در حد کمپانی های بزرگ خدمات فروش هاست شده! 

     

    خوشبختانه اعتباری که در طول این سالها کسب کردیم و شهرتی که به پشتیبانی داریم در حدی هست که اگر در اینترنت جستجویی کنید و نظرات مشتریان دی بی اس تم رو جویا بشید، هرگز ادعاهای کذب و بی اساس تخریبی رو قبول نخواهید کرد.

     

    و در پاسخ دوستمون که میگن چرا از یک نمایندگی ایرانی قالب تهیه کنیم:

     

    1- هزینه تهیه یک قالب مستقیماً از خود سایت لئوتم بیش از 2 برابر هزینه تهیه از دی بی اس تمه. ما مثل بعضی ها از آب گل آلود ماهی نمیگیریم و چون در ایران سایتی نیست که قالب های حرفه ای مثل قالب های ما ارائه کنه، بی خود قیمت قالب ها و خدمات مون رو بالا نمی بریم.

    2- هزینه بومی سازی قالب های در سطح کیفیت کار دی بی اس تم که بی رقیب هست در ایران، چند صد هزارتومان خواهد بود. که این رقم رو باید به رقم خرید اضافه کنید.

    3- پشتیبانی دی بی اس تم تا امروز هزاران مشتری رو پوشش داده. شما با خرید مستقیم از خود لئوتم علاوه بر دو مورد بالا، بهای گزافی که باید بپردازید اینه که از پشتیبانی مادام العمر رایگان دی بی اس تم محرومید. خودتون باید به زبان انگلیسی با پشتیبانی لئوتم مشکلات رو مطرح کنید و منتظر بمونید تا رسیدگی کنن که قطعاً و بدون تردید به سطح ما پاسخگویی نمیکنن.

     

    یا علی

  6. برای تست دو نسخه دیگه پرستاشاپ نصب کردم هر دو نسخه قادر به آپدیت ماژول نیستن.

     

    جالب اینجاست نسخه هایی که دیروز به قبل نصب کردم به راحتی آپدیت میشن.

     

    فعلاً پوشه ماژول یک پرستای آپدیت شده رو فشرده و روی نسخه های نصب شده جدید ریستور کردم و همه ماژولها آپدیت شد ولی این موضوع فقط صورت مسئله رو پاک میکنه.

     

    ----

     

    بهنام جان یکی از بی دقتی های تیم توسعه پرستاشاپ همین بخش آپدیت ماژولهاست. ماژولهایی که برای 1.6 سازگار شدن روی پرستاشاپ 1.5 اعلام آپدیت میکنن و اگر آپدیت کنی روی نسخه 1.5 درست عمل نمیکنن و عملکرد سایت رو مختل میکنن.

     

    ولی روی پرستاشاپ 1.6 میتونی آپدیت کنی مشکلی پیش نمیاد.

  7. جایگزین کردن ماژولهای بسته نصب 1.6.0.9 فایده ای نداشت. ماژولها بروز نمیشن.

     

     

    به نظرم یه سر به جداول بزنین

    اگه توجه کرده باشین، توی بعضی قسمت ها ، پرستاشاپ بعضی موقع ها گیر داره، البته طبیعیه، دو سه بار مشتری زنگ زده آقا قصدت از گذاشتن محصول توی فروشگاه چیه؟ گفتم تست هوش می گیرین؟ خوب معلومه فروش، می گه چرا حامل برای محصول تعریف نکردین؟ نگاه کردم دیدم، وزن و همه چیز درسته ولی باید یه بار، دوباره منو ارسال رو سیو کنم تا مشکل ادامه خرید حل بشه ، بدون حتی کوچکترین تغییر، فقط یه بار دیگه سیو بشه!، به نظرم این مشکل آپدیت هم به همین منوال هست

    این کارو انجام دادم متأسفانه تأثیری نداشت.

     

    درضمن یک پرستاشاپ نیست. روی سه پرستاشاپ هر کدوم روی هاست متفاوت این مشکل از امروز وجود داره.

     

    البته هر سه تا رو امروز نصب کردم و هر سه تا برای آزمایشه فروشگاه واقعی نیست اما نیاز دارم ماژولها به جدیدترین نسخه بروزرسانی شده باشن.

  8. ممنون بهنام جان لطف کردی

     

     

    برای من روی نسخه 1.1 درجا میزنه و همون رو مجدداً نصب میکنه.

     

    به انگلیسی هم جستجو کردم تاپیک یا مطلب مشابهی نتونستم پیدا کنم.

    فعلاً قصد دارم ماژولهای نسخه 1.6.0.9 رو دستی بارگذاری کنم ببینم چه تأثیری داره. هرچند مطمئنم خیلی از ماژولها از نسخه های توی بسته نصب 1.6.0.9 جدیدتر شدن.

  9. من این موضوع رو روی 3 هاست همگی از نت افراز تست کردم روی لوکال هم تست کردم متأسفانه بجز چند ماژول دیگه هیچ ماژولی به درستی آپدیت نمیشه. دقیقاً از ماژول "آمار کاتالوگ" به بعد این اتفاق میفته د 59 تا ماژول قابلیت آپدیت ندارن.

     

     

    تا دیروز درست بود و امروز این اتفاق داره میفته. از دوستان هم خواستم بررسی کنن گفتن برای اونها هم از ماژول آمار کاتالوگ به بعد آپدیت انجام نمیشه.

  10. سلام دوستان

     

    وقت همگی بخیر

     

    آقایون از دیروز امکان آپدیت کردن بسیاری از ماژولها وجود نداره. روی آپدیت ماژول ها که کلیک میکنم، همون نسخه ماژول دوباره نصب میشه و پیغام میده ماژول با موفقیت آپدیت شد و دوباره گزینه آپدیت برای اون ماژول هست چون همون نسخه قبلی دوباره نصب شده نه نسخه جدید!

     

    برای مثال ماژول آمار کاتالوگ نسخه 1.1 نصب بود و با هر آپدیت می نوشت به نسخه 1.1 آپدیت شد و بازم دکمه بروزرسانی وجود داره.

     

     

    این مشکل رو با چند دوست در میون گذاشتم نتونستن ماژولها رو آپدیت کنن.

     

    فقط چند ماژول (5-6 تا) آپدیت شدن که متأسفانه الآن توی ذهنم نیست کدوم ها بودن که درست آپدیت شدن.

     

    این شد که اینجا تاپیک گذاشتم درخواست راهنمایی و همفکری کنم برای رفع این مشکل.

     

    لطفاً تست کنید اگر مشکل برای شما هم هست اعلام کنید و اگر راه حلی برای رفعش به ذهنتون خطور میکنه سپاسگزار میشم مطرح کنید.

     

    یاعلی

  11. http://www.dbstheme.com/wp-content/uploads/2014/06/buy-or-register-domain.jpg

     

     

    در تاپیک راهنمای انتخاب دامنه مناسب دو مقاله آموزشی از آموزشگاه دی بی اس تم تقدیم حضورتون شد ولی هدف از نگارش این مقالات این نبود که پس از مطالعه بتونید یک دامنه مناسب آزاد برای ثبت پیدا کنید! بلکه هدف این بود که بتونید یک دامنه مناسب رو از یک دامنه ضعیف تر تشخیص بدید.

     

    در مرحله بعد این سوال برای کاربر پیش میاد که خب من میتونم دامنه مناسب رو به خوبی تشخیص بدم و برای سایت یک دامنه خوب انتخاب کنم اما دامنه مناسب من برای ثبت آزاد نیست حالا باید چکار کنم؟

     

    سومین مقاله از مجموعه مقالات انتخاب دامنه آموزشگاه دی بی اس تم اختصاص پیدا کرد به عزیزانی که با این سوال مواجه میشن که دامنه مناسب رو چطور پیدا کنیم؟

     

    مقاله دامنه را بخریم یا ثبت کنیم؟ به شما در این ارتباط کمک میکنه که دید درست تری نسبت به موضوع خرید دامنه از دلالان دامنه یا به اصلاح غربی ها "domainers" پیدا کنید. گاهی اوقات خرید دامنه گزینه مناسب تری نسبت به پیدا کردن یک دامنه آزاده و گاهی اوقات بالعکس؛ که در این ارتباط در این مقاله به میزان کافی بحث شده.

     

    همچون تاپیک قبلی، به دلیل رعایت اصول سئو، مقالات آموزشگاه دی بی اس تم در تگ نقل قول کپی میشه که هم برای انجمن و هم برای وب سایت دی بی اس تم مشکلی ایجاد نشه. خوشحال میشم که از لینک منبع، به سایت بیاید و مقاله رو از روی سایت مطالعه کتید و تجربیات و نظرات خودتون رو در بخش دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

     

    در ارتباط با مبحث انتخاب دامنه، بین 2 یا 3 مقاله دیگه روی آموزشگاه ارسال خواهد شد که در زمان مناسب، تاپیک انتشار مقالات آتی رو ایجاد خواهم کرد.

     

     

     

    همگام با پیشرفت تکنولوژی و گسترش تمام ابعاد فضای مجازی در زندگی حقیقی انسان‎ها، تمایل به راه اندازی یا طراحی وب سایت در میان اشخاص حقیقی و حقوقی با شتاب فزاینده ای درحال پیشروی است. عدم درج آدرس وب سایت بر کارت ویزیت اشخاص نوعی واپسماندگى تلقی می شود. روز نوشته های دفتر خاطرات اشخاص تبدیل به بلاگ نویسی های آنلاین یا جستارهای ایشان در صفحات شبکه های اجتماعی شده است. کسب و کارهای آفلاین می‎دانند چنانچه همگام با توسعه تکنولوژی و تغییرات سریع جامعه گام برندارند و وب سایت شرکتی یا خدماتی خود را تأسیس نکنند، به زودی بازی رقابت در تجارت آزاد را خواهند باخت و دولت ها در تلاشند با حرکت به سوی فضای مجازی و تحقق اهداف دولت الکترونیک، نظام بروکراسی و معایب شیوه های کهن خدمات رسانی را ریشه کن کنند. ‎‎شاید شما نیز در شرف تأسیس وب سایت شخصی، تجاری یا شرکتی خود بوده و به دنبال دامنه ای مناسب برای وب سایت خود می گردید. پیش از این در مقالات انتخاب بهترین دامنه و راهنمای انتخاب دامنه مناسب شما را با کلیدی ترین نکات انتخاب دامنه مناسب آشنا نموده ایم. با این حال ممکن است هنوز یک سؤال مهم در ذهنتان بی پاسخ مانده باشد. دامنه را بخریم یا ثبت کنیم؟ ‎‎امروزه تجارت دامنه تقریباً در تمام کشورهای جهان به یکی از پرسودترین مشاغل تبدیل شده و بسیاری از نام های دامنه خوب، پیش از این به منظور استفاده واقعی اشخاص یا احتکار و فروش، به ثبت رسیده اند. احتمال آنکه در این زمان بتوانید دامنه ای خوب و مناسب با پسوندی متعارف آزاد برای ثبت پیدا کنید بسیار اندک است. حتی اگر ترکیبات معنی دار دو یا چند حرفی و یا اشتباهات تایپی کلمه مورد نظر را با یکی از دامنه های سطح بالا یا دامنه ملی ایران (.ir) بررسی کنید ممکن است با پیغام ثبت بودن آن نام مواجه شوید.

     

    ‎‎انتخاب دامنه مناسب برای برندینگ

     

    تکلیفتان را با خودتان مشخص کنید! کسب و کار شما تا چه میزان مبتنی بر وب است؟ در صورتی که وب سایت شما تنها در نقش یک کاتالوگ آنلاین بوده و سهم قابل توجهی در سیاست های تبلیغاتی و بازاریابی شرکت شما ندارد، پرداخت مبالغ چشمگیر بابت خرید دامنه‎ی حرفه ای یا طلایی اشتباه است. انتخاب دامنه مناسب یکی از مهمترین گام های پیش از راه اندازی سایت بوده و اشتباه در این مرحله غیر قابل بازگشت و جبران است. با این حال چنانچه بخش قابل توجهی از تمام سرمایه تان را صرف خرید دامنه مطلوب کنید، احتمالاً به دلیل کسری بودجه، کسب و کارتان با شکست زود هنگام مواجه شده و دامنه ای که خریده اید هیچ منفعتی برایتان نخواهد داشت! ‎‎همواره یک شیوه کاهش هزینه استارت آپ هایی که پشتوانه مالی و توان ریسک بالا در تهیه دومین طلایی ندارد، انتخاب واژه ای خوش آهنگ معنی دار یا بی معنی – مرتبط یا بی ارتباط – مناسب برای برندینگ است تا برند جدید خود را تشکیل دهند. این شیوه تنها در صورتی کارآمد است که شما پیش از این برند خود را ایجاد نکرده اید. در غیر این صورت، بسیار مهم است که از مالکیت معنوی نام تجاری خود در فضای مجازی نیز محافظت نمایید. تعهد شما نسبت به برند خود باعث خواهد شد که بالاجبار، دامنه هم نام با برند خود را از صاحب فعلی آن خریداری نمایید. به هر میزان که دامنه هم نام با برندتان طلایی تر باشد، مبلغ پرداختی بابت آن احتمالاً بالاتر خواهد بود. پس خود را برای شنیدن مبلغی که انتظار آن را ندارید آماده سازید!

     

    ‎‎چرا نام دامنه باید با نام برند یکسان باشد؟

     

    برندسازی پروسه ای بسیار سخت، طولانی مدت و پر هزینه است. هیچ برندی به آسانی به وجود نیامده و نمی توان به آسانی آن را تغییر داد. در اغلب اوقات مشتریان و مخاطبان شما انتظار دارند که با تایپ نام برند شما در نوار آدرس مرورگر خود به وب سایت شما هدایت شوند. اگر نام برند شما “کیان” است، تقریباً تمام مخاطبان این برند انتظار دارند که با تایپ نام kian.com یا kian.ir به وب سایت شما وارد شوند. در چنین شرایطی اگر آدرس وب سایت شما آدرس دیگری باشد، احتمالاً بخش قابل توجهی از مشتریان و مخاطبان خود را از دست داده و باب سوء استفاده از برند خود برای رقیبان و فرصت طلبان را باز گذاشته اید. این موضوع خود در اعتبار نام تجاری شما تأثیر گذار است.

     

    ‎‎تأثیر نام دامنه در سئو

     

    بازاریابی و تبلیغات جزء لاینفک هر کسب و کار آنلاین یا آفلاینی است اما در فضای مجازی جذب مشتری از سوی موتورهای جستجوگر حرف اول را می‎زند. برای آنکه بتوانید وب سایت خود را با کلمات کلیدی مرتبط با موضوع اصلی فعالیت خود به موقعیت مطلوبی در نتایج جستجوها برسانید، باید زمان، انرژی و هزینه فراوانی صرف کنید. در مجموعه مقالات انتخاب دامنه مناسب به 10 معیار مهم در انتخاب نام دامنه اشاره کردیم. گفته شد که نام دامنه بهتر است متناسب با موضوع فعالیت اصلی شما، حاوی کلمه کلیدی اصلی موضوع سایت و نیز با سابقه طولانی مدت باشد. ‎‎چنانچه دامنه تاره ای به ثبت برسانید و بر برندینگ و جایگاه دامنه در ترتیب قرار گیری نتایج جستجوگرها تمرکز کنید، حتی در صورتی که بسیار فعال باشید، به دلیل سیاست های گوگل و شدت رقابت میان وب سایت ها در فضای مجازی، به یقین در کمترین حالت ممکن بیش از 2 سال به طول خواهد انجامید تا وب سایت شما در بین مخاطبان هدف شناخته شده و نیز نزد موتورهای جستجوگر نیز محبوب شود. میزان انرژی و هزینه ریالی که در مدت چندین ساله بابت انجام فعالیت های مذکور صرف خواهید کرد تا به محبوبیت، جایگاه و ترافیک روزانه مورد انتظار دست یابید، بسیار فراتر از آن چیزی خواهد بود که اکنون به آن فکر می کنید. در ابتدای راه در بسیاری از معیارهای سنجش محبوبیت سایت آمار ضعیفی خواهید داشت و اگر بخواهید فعالیتی سالم به دور از هرگونه تقلب و روش های کلاه سیاه انجام دهید، به دلیل تازه تأسیس بودن وب سایت و به تبع آن عدم برخورداری از بسیاری از معیارهای مثبت سایت های بزرگ، مخاطبین و مشتریان بالقوه به سختی به شما اعتماد خواهند نمود و همچنین درخواست شما برای پیوستن به دایرکتوری های معتبر آنلاین، تبادیل لینک با وب سایت های معتبر مشابه و … را پس خواهند زد! ‎‎همواره یک پیشنهاد مقرون به صرفه و عاقلانه به صاحبین مشاغلی که به تازگی قصد گسترش فعالیت خود در بستر وب را دارند، خریداری نمودن یک وب سایت قدیمی هم موضوع با موضوع اصلی فعالیت شان و سپس ایجاد تغییرات بنیادی مطابق با نیاز خود بر سایت و بهینه سازی آن در مسیر مطلوب است. با خرید یک وب سایت معتبر قدیمی با دامنه خوب که نزد مخاطبان خود و موتورهای جستجوگر محبوب است، تنها یک وب سایت نخریده اید بلکه برای خود چند سال زمان خریده اید! همچنین چنانچه قصد راه اندازی یک وب سایت عمومی با موضوعاتی نظیر دانلود، موسیقی، علمی، تفریحی و … دارید، باز هم خرید یک وب سایت با دامنه خوب و سابقه و اعتبار مطلوب نزد مخاطبان و موتورهای جستجوگر، به دستیابی شما به اهداف تان سرعت بسیاری خواهد بخشید. ‎‎البته نباید انتظار داشته باشید که بتوانید یک وب سایت آماده که حاصل چندسال هزینه و تلاش یک شخص یا یک گروه و با دامنه ای مناسب است را با قیمت اندکی خریداری کنید. اما می توانید با این دید به این موضوع نگاه کنید که چندین برابر مبلغی که امروز بابت خرید وب سایت هدف هزینه کرده اید در آینده باید صرف فعالیت های تبلیغاتی، بازاریابی، سئو و برندینگ وب سایت تازه تأسیس خود می نمودید تا به مکانی برسید که امروز بدون صرف زمان و انرژی به آن دست یافته اید.

     

    ‎‎چه زمانی ثبت دامنه نسبت به خرید دامنه برتر است؟

     

    ‎‎http://www.dbstheme.com/wp-content/uploads/2014/06/buy-or-register-domain-320x210.png

    1- اگر سرمایه کافی برای راه اندازی وب سایت یا کسب و کار آنلاین خود در اختیار ندارید، هرگز بخش زیادی از این سرمایه محدود را برای خرید یک دامنه حرفه ای هزینه نکنید. اجرای طرحی که با تأخیر زیاد و با دشواری بیشتری به نتیجه رسد بسیار بهتر از اجرایی است که پس از گذشت مدتی کوتاه از آغاز پروژه، به دلیل کسری بودجه شکست خورده و تمام سرمایه شما را به باد دهد. ‎‎2- اگر محصول جدیدی تولید نموده اید، هرگز از برندی مشابه برای نام گذاری تقلید نکنید. راه اندازی وب سایتی با دامنه ای تقلید از وب سایت رقبا یا حتی خرید وب سایت رقبا و عرضه محصول خود در آن وب سایت، اشتباهی جبران نشدنی است چرا که در حالت نخست شما را جدی نگرفته و اسپمر و حتی غیر متعهد به اخلاقیات خوانده و در حالت دوم مشتریان وب سایت رقبای شما به احتمال زیاد به شما وفادار نخواهند ماند و احتمال آنکه محصول یا سیاست های تبلیغاتی و فروش شما باب میل‎شان نبوده و سرمایه و اعتبار شما به هدر رود بسیار زیاد است. ‎‎3- اگر جدیتی در هدف شما از تأسیس یک وب سایت نیست، برای آن هزینه گزاف نکنید. بسیار دیده شده که دامنه هایی در مرز 40 تا 50 میلیون تومان بابت راه اندازی یک سایت خبرخوان که اخبار روز را از وب سایت های خبری معتبر از طریق فید فراخوانی کرده و فعالیتی کاملاً هرز و اسپم داشته و هیچ اعتبار و آینده ای ندارد خریداری شده است. همچنین اگر برنامه طولانی مدتی برای وب سایت خود ندارید و وب سایت شما به اصطلاح یک سایت فصلی است، دامنه و اعتبار سایت چندان اهمیتی ندارد پس پیشنهاد می‎کنیم بجای خرید دامنه، بر روی تبلیغات تمرکز کنید. ‎‎4- اگر دامنه مطلوب شما با پسوندی متعارف (نظیر com و ir) هنوز آزاد مانده و قبلاً به ثبت نرسیده است، چنین دامنه ای نسبت به دامنه های قدیمی کم ارتباط تر، در کفه سنگین تر ترازو قرار خواهد گرفت. در واقع اصل قدیمی بودن دامنه یک اصل مطلق نیست که همواره بر تمام گزینه های موجود ارجحیت داشته باشد. گاهی اوقات دامنه آزادی که کشف کرده اید آنقدر عالیست که پیشنهاد می شود بر سایر گزینه ها چشم بپوشید. ‎‎‎‎

     

     

    چرا وب سایت ها فروخته می شوند؟

     

    پرسش مهمی که ذهن بسیار از مخاطان این جستار را به خود اختصاص می دهد آن است که اگر وب سایت x که قصد خرید آن را داریم وب سایت موفقی است، چرا صاحب فعلی آن قصد فروشش را دارد؟ آیا مشکلی در این وب سایت نهفته است؟ ‎‎

    در واقع شاید واقعاً مشکلی وجود داشته باشد. در این اصل که شما موظف هستید پیش از خرید یک وب سایت بسیار تحقیق نموده و از دوستان و معتمدان یا مشاوران با تجربه تر در این خرید راهنمایی بگیرید شکی نیست. اما در اغلب موارد به دلیل بی برنامگی و ضعف مدیریت فعلی در رسیدگی به مشکلات وب سایت، آن سایت فروخته می شود. بسیاری از وب مستران پس از صرف هزینه های فراوان بابت اسکریپت، قالب، تبلیغات، سئو، برندینگ، دستمزد طراح و نویسنده و … به این نتیجه می رسند که سایتشان آنطور که تصور می‎کردند پرمخاطب یا درآمدزا نیست. ‎‎در واقع بسیاری از مدیران وب سایت ها به دلیل آنکه تجربه و دانش یک وبمستر واقعی را ندارند، بابت کوچکترین موارد باید هزینه‎ای به فردی پرداخت نمایند تا آن مورد انجام شود. هزینه های سرسام آور وب سایت های پربازدید باعث خواهد شد که پس از مدتی به نتیجه رسند که انتظارات شان برآورده نشده و زمان شان تلف شده است. در اغلب موارد در چنین شرایطی با یک اطلاعیه در سایت یا در مکان هایی که وب مستران جمع هستند، وب سایت خود را به قیمتی برابر و یا حتی کمتر از مجموع هزینه هایی که کرده اند به فروش می رسانند. شما می توانید با مالک فعلی وب سایت ارتباط برقرار کرده و سایت را با مبلغی توافقی خریداری نمایید. نکته مهم این است که اگر شما نیز در راستای افزایش دانش و مهارت وب مستری خود نکوشید، روزی وب سایت خود را با مبلغی توافقی خواهید فروخت! ‎

     

     

    جمع بندی

    در هنگام انتخاب یک نام دامنه مناسب برای وب سایت آینده خود، تنها یک سایت بررسی کننده وضعیت ثبت دامین را باز نکنید و دامنه های آزاد را سرچ کنید! گاهی لازم است برای دستیابی به اهداف خود و یا تسریع در فرایند پروژه ای که در پی تکمیل آن هستید، نیم نگاهی بر دامنه های آماده برای فروش و یا حتی وب سایت های آماده داشته باشید. اگر اهدافی بلند مدت یا برنامه خاصی برای وب سایت خود ندارید و یا در پی ایجاد برند جدیدی با نام اختصاصی برای محصول یا خدمات خود هستید که آن نام برای ثبت آزاد است، می‌توانید ضمن رعایت نکاتی که پیش از این گفته شد دامنه آزاد مورد نظر را ثبت نموده و فعالیت خود را آغاز نمایید. اما چنانچه در این جرگه نمی گنجید، بهتر است قبول کنید که تجارت دامنه یک واقعیت اقتصادی است و فردی سالها پیش دامنه ای که امروز شما به آن نیازمندید را ثبت نموده تا شما با او تماس گرفته و دامنه را خریداری نمایید (برای یافتن شماره تماس یا ایمیل صاحبان دامنه، کافیست از دامنه مورد نظر هویز گرفته و اطلاعات تماس وی را استخراج نمایید). ‎‎همواره به خاطر بسپارید این اشخاص معمولاً دلالان فضای مجازی بوده و ابتدا به شما قیمت هایی خواهند گفت که ده ها برابر بیشتر از قیمتی است که در نهایت راضی به آن خواهند شد! یادتان باشد اگر احساس کنند شما به آن دامنه نیازندید، ترجیح می‎دهند یا دامنه را به چندین برابر قیمت واقعی به شما بفروشند و یا آن را نگاه نداشته و سالانه بین 5 تا 40 هزارتومان هزینه تمدید آن را بپردازند تا در نهایت دوباره با آنها تماس بگیرید! البته تمام اشخاص این چنین نیستند اما بهرحال پیشنهاد می شود در هنگام خرید دامنه از یک فرد معتمد کاربلد و با تجربه کمک بگیرید که در دام چنین افرادی نیفتید.

     

    منبع: خرید یا ثبت دامنه

  12. http://www.dbstheme.com/wp-content/uploads/2014/06/choose-good-domain.jpg

     

    سلام

    دوستان آموزشگاه دی بی اس تم کمی زودتر از موعد مقرر راه اندازی شد. قصد داشتم بعد از رونمایی از نسخه جدید سایت آموزشگاه رو احداث کنم که امکانات آموزشگاه تکمیل شده باشه و کاربرها موقع خوندن مقالات اذیت نشن پهنای سایت به 1200 پیکسل افزایش پیدا کنه و تصاویر رو بتونم لابلای مقالات قرار بدم که به دلیل تأخیری که پیش اومد، ترجیح دادم فعلاً چند مقاله اول رو ارسال کنم تا انشالله با آپدیت سایت، به آموزشگاه هم رنگ و بوی جدی تری بدیم.

     

    سعی کردم از ابتدایی ترین مفاهیم راه اندازی یک وب سایت اینترنتی آموزشگاه رو پایه گذاری کنم و در آموزش ها علاوه بر اینکه زبان نوشتاری ساده و روان هست، سعی کردم همراه با مثال های عینی خیلی زیاد، مفهوم رو بطور کامل برای مخاطب جا بندازم.

     

    هفته پیش دو مقاله در ارتباط با راهنمای انتخاب دامنه مناسب روی آموزشگاه ارسال شد که به دلیل رعایت اصول سئو، در انحمن های گفتگو در تگ نقل قول قرار میدم تا نه برای انجمن و نه برای دی بی اس تم مقاله کپی شناخته نشه. خوشحال میشم از لینک هایی که در ادامه قرار دادم مقالات رو روی سایت مطالعه کتید و تجربیات و نظرات خودتون رو در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

     

    آموزشگاه بخش عمومی سایته و خیلی خوشحال میشم بعد از رونمایی از نسخه جدید سایت، اساتید انجمن به جمع تیم آموزشی بپیوندن و مقالات شون رو به ویژه در زمینه های مرتبط با دو فیلد کلی بازاریابی و گرافیک با نام خودشون در آموزشگاه ارسال کنن. برای اساتید آموزشگاه یک پروفایل اختصاصی روی سایت طراحی شده و امکاناتی هم در نظر گرفته شده که با رونمایی از نسخه جدید سایت، تاپیک درخواست عضویت رو ایجاد میکنم.

     

     

     

    چگونه نام دامنه مناسب برای وب‎سایت انتخاب کنیم؟

     

    بدون شک انتخاب دامنه مناسب، مهمترین و پیچیده ترین گام در هنگام راه اندازی یا طراحی وب سایت است. پس از انتخاب نام دامنه و آغاز رسمی فعالیت وب سایت، در اغلب اوقات به دلیل آشنایی کاربران ثابت با آدرس سایت، هزینه های سنگین تبلیغات و برندینگ دامنه و اعتبار سایت نزد موتورهای جستجوگر، تغییر آدرس سایت امری محال و غیرقابل انجام است و از سمتی دامنه ای که مناسب نیست، هزینه های فرصت بسیاری را بر شما اعمال می نماید. پس اگر امروز در مرحله تحقیق برای انتخاب نام دامنه وب سایت آینده خود هستید، یقین بدانید که در تمام طول فعالیت رسمی وب سایت خود، با مسئله ای تا این حد مهم و حیاتی روبرو نخواهید شد. در بسیاری از موارد افراد در آغاز راه از انتخاب خود مطمئن هستند اما با گذشت زمان مشکلات دامنه ای که انتخاب نموده اند یکی پس از دیگری نمایان می شود و به این نتیجه می رسند که در انتخاب نام دامنه وب سایت خود اشتباه کرده اند و می توانستند با کمی تحقیق، هزینه یا مشاوره بیشتر، گزینه ای بهتر را انتخاب نمایند. ‎آدرس دامنه وب سایت اولین پارامتری است که افراد در بسیاری از مواقع از طریق آن با وب سایت شما آشنا می شوند. در هنگام مشاهده لینک سایت شما در نتایج جستجو، مشاهده لینک تبلیغات شما در سایر وب سایت ها، آدرس درج شده بر روی بروشور یا کارت ویزیت شما، آدرس موجود در تبلیغات پیامکی و ایمیلی، آدرس موجود بر روی فاکتورها، سربرگ نامه‎ها و پاکت نامه ها و … در تمام حالات، همواره آدرس وب سایت شما اولین پارامتری است که مخاطب با آن مواجه است. به هر میزان که وب سایت شما بزرگتر و حرفه شما وابسته تر به فضای مجازی باشد، حرفه ای بودن آدرس دامنه وب سایت از اهمیت بالاتری برخوردار است. در این نگاره سعی شده تا نکات آموزنده و اشتباهات رایج در این امر مهم و حیاتی را یادآور شویم تا بتوانید به بهترین انتخاب ممکن دست یابید.

     

    ‎ معیارهای انتخاب دامنه مناسب

     

     

    1- دامنه باید تا جای ممکن کوتاه و به خاطر سپردن آن آسان باشد

     

    بی شک به خاطر سپردن دامنه کوتاه ساده تر از دامنه طولانی است. اگر کاربران راضی وب سایت شما بتوانند آدرس سایت شما را به آسانی به خاطر بسپارند، بارها و بارها بی واسطه به سایت شما خواهند آمد. هدف از راه اندازی هر وب سایتی جذب و نگهداشت کاربران آنلاین است. حتی وبلاگ ها و وب سایت های شخصی نیز برای مخاطبان خود راه اندازی شده اند و نیازمند بازدیدکنندگان آنلاین و کاربران ثابت هستند. برای وب سایت های تجاری تبدیل بازدیدکنندگان اتفاقی به کاربران ثابت، بسیار مهم‎تر و حیاتی تر است زیرا جذب مجدد مشتری سابق بسیار آسان تر و کم هزینه تر از حالتیست که شما بخواهید شخص جدیدی را به وب سایت خود بیاورید و اعتماد او را جلب نموده و وی را متقاعد به سفارش کالا یا خدمات خود نمایید. چنانچه شما صاحب یک کسب و کار آنلاین هستید، به یاد ماندنی بودن آدرس دامنه وب سایت یکی از مهمترین پارامترهای تضمین کننده موفقیت یا عدم موفقیت وب سایت شما خواهد بود. ‎نکته پهنان دامنه های کوتاه علاوه بر سادگی در به خاطر سپردن، تایپ آسان آن است که احتمال خطای کاربر در هنگام تایپ و ورود به وب سایت دیگر یا ورود به صفحه ای که اصلاً وجود خارجی ندارد را کاهش می دهد. بسیاری از کاربران فضای مجازی با تایپ حروف انگلیسی مشکل داشته و نوشتن یک آدرس طولانی در نوار آدرس مرورگرشان برایشان یک کابوس بزرگ است. چنین افرادی همواره آدرس های کوتاه تر و سر راست تر را ترجیح می دهند. گاهاً همین ویژگی تایپ آسان نام دامنه وب سایت باعث محبوبیت نام دامنه هایی نظیر kilik (به دلیل تایپ ساده از روی کی‌برد حتی با وجود اشتباه تایپی) شده است. ‎مزیت دامنه های کوتاه تنها به یاد ماندنی بودن آن نیست بلکه کوتاه بودن آدرس دامنه سایت در رتبه گرفتن لینک‎های شما در نتایج جستجوگرها نیز تأثیر گذار است. چنانچه ویژگی بازنویسی لینک (mod_rewrite) بر روی سرور سایت شما فعال باشد و اسکریپت سایت شما از ویژگی بازنویسی لینک (URL rewriting) پشتیبانی کند، شما می توانید برای لینک های صفحات سایت خود متن لینک (Permalink) اختصاصی و پارسی بنویسید. به هر میزان که آدرس وب سایت شما کوتاه‎تر باشد، کلیدواژه هایی که در متن لینک قرار می دهید کارآمدی بیشتری خواهند داشت زیرا گوگل تنها 60 کاراکتر اول از آدرس صفحات اینترنتی را در نتایج جستجو به کاربران خود نمایش می دهد. هر اندازه که آدرس وب سایت شما طولانی تر باشد، امکان کمتری برای درج کلمه کلیدی در متن لینک صفحات برای شما باقی می ماند. برای درک راحت تر این موضوع توجه شما را به مثال زیر جلب می نماییم. ‎شرکتی قصد فروش محصول جدید خود به نام “اسپری تمیزکننده کامپیوتر و لپ تاپ ناهید” را در وب سایت خود دارد که این عبارت متشکل از 40 کاراکتر است. اگر آدرس وب سایت این شرکت www.nahidspraycompany.com باشد، تنها آدرس وب سایت شرکت با احتساب www و /com. ، به میزان 26 کاراکتر از 60 کاراکتری که در نتایج جستجو به کاربران گوگل نمایش داده می شود را به خود اختصاص داده و 34 کاراکتر باقی مانده است تا متن لینک 40 کاراکتری را در آن قرار دهیم! به دلیل نبود فضای کافی، گوگل تنها 60 کاراکتر اول را به کاربران خود نمایش داده و باقی متن لینک را به صورت سه نقطه (…) در می‌آورد! در حالت دوم اگر نام آدرس وب سایت شرکت www.nahid.com باشد، با احتساب www و /com. ، تنها 15 کاراکتر از فضای محدود 60 کاراکتری اشغال شده و به راحتی می‎توان عبارت 40 کاراکتری “اسپری تمیزکننده کامپیوتر و لپ تاپ ناهید” را در نتایج جستجو به کاربر نشان داد و از آنجایی که قرارگیری کلمات کلیدی در متن لینک در ترتیب قرارگیری نتایج جستجو به شدت تأثیر گذار است، فضای بیشتر برای قرار دادن کلمات کلیدی بیشتر، یکی از امتیازات غیر قابل چشم پوشی دامنه های کوتاه است.

     

    2- استفاده از کلمه کلیدی اصلی سایت در نام دامنه

     

    دامنه تا چه اندازه کوتاه باشد؟ بنابر دلایل ذکر شده، کوتاه بودن نام دامنه برای وب سایت های آینده دار و مرجع، امری بسیار مهم و حیاتی است؛ به همین دلیل دامنه های تک کلمه ای و کوتاه نسبت به دامنه های عمومی تر از قیمت گذاری بالاتری برخوردارند. اما نکته ای که نباید آن را فراموش کرد، قرارگیری کلمه یا کلمات کلیدی اصلی سایت در نام دامنه است. ممکن است شما قصد داشته باشید یک وب سایت فروشگاهی راه اندازی نمایید که در این صورت قرارگیری کلمات کلیدی buy یا store یا shop یا eshop و… در نام دامنه شما به بالاتر قرار گرفتن آدرس سایت شما در نتایج جستجوی مرابط با کلمات کلیدی خرید، فروشگاه، فروشگاه آنلاین، فروشگاه اینترنتی و… تأثیر گذار است. ‎قراردادن کلمه یا کلمات کلیدی اصلی سایت در تک تک آدرس‌های سایت امری محال است و حتی اگر دست به چنین اشتباه بزرگی بزنید، خیلی زود توسط گوگل به عنوان اسپمر شناسایی شده و وب سایت شما پنالایز می‎شود (یا حداقل در آن کلمه کلیدی از نتایج گوگل حذف خواهد شد) اما اگر آن کلمه کلیدی در نام دامنه وب سایت شما قرار داشته باشد، خود به خود در تمام صفحات حتی صفحاتی مانند “درباره ما” و “تماس با ما” نیز قرار خواهد داشت (!) و بهینه سازی سایت برای کسب جایگاه بالاتر در نتایج جستجوها با آن کلمات امری ساده تر خواهد بود. ‎ذکر این نکته حائز اهمیت است که به بهانه قراردادن کلمه کلیدی اصلی سایت در نام دامنه نباید زیبایی را فدا کرد. دامنه هایی از ترکیب یک نام دخترانه با واژه shop ایجاد شده اند، فقط باعث از بین رفتن اعتبار فروشگاه در ذهن مخاطبان سایت خواهند شد. برای راه اندازی یک وب سایت حرفه ای دامنه های تک کلمه ای حاوی کلیدواژه اصلی سایت (به شرطی که برای گوگل تعریف شده باشد نه به صورت پینگلیش) دامنه های طلایی هستند اما این دامنه ها معمولاً چندین سال پیش به ثبت رسیده اند و اکثراً وب سایت های فعالی در زمینه اختصاصی خود هستند. پس اگر به دامنه طلایی مرتبط با فعالیت خود دست نیافتید، ضمن رعایت اصل سادگی و کوتاهی، سعی کنید از ترکیب دو کلمه یا نهایتاً سه کلمه یک دامنه خوب و حرفه ای ایجاد نمایید. در ارتباط با خرید یا ثبت دامنه مقاله‎ی مجزایی در آموزشگاه قرار داده ایم که مطالعه آن را به شما پیشنهاد می کنیم.

     

    3- دامنه معنی دار بهتر است

     

    گاهی افراد در ترکیب کلمات و خلق دامنه های کوتاه حاوی کلمه کلیدی اصلی سایت دچار اشتباه شده و دامنه ای انتخاب می نمایند که اساساً بی معنی است یا معنای اشتباهی دارد. دامنه gamebuyeshop حاوی بهترین کلمات برای یک فروشگاه اینترنتی بازی است اما اساساً بی معنی است و از زمانی که کاربر صفحه سایت را می بندد، بیش از 10 ثانیه در حافظه وی باقی نمی ماند! همچنین دامنه igame کوتاه است و حاوی کلمه کلیدی بازی است اما ساختار اشتباهی داشته و شما را در ذهن مخاطب فردی کم سواد و وب سایت شما را وب سایتی زرد و کم اهمیت تلقی خواهد نمود. سعی کنید در ساخت نام دامنه با استفاده از کلمات با معنی، ترکیبات معنی دار و تا جای ممکن کوتاه بسازید. فراموش نکنید يك دومين خوب بخاطر‌ماندنی است. یکی از مشکلات رایج دومین های ترکیبی، جابجایی ترتیب واژگان نام دامنه است. به عنوان مثال ممکن است نام دامنه سایت شما gamepersian باشد اما کاربران به اشتباه آن را persiangame به خاطر سپرده و در مراجعات بعدی وارد سایت دیگری شوند. اگر دومین انتخابی شما دچار چنین مشکلاتی است، سعی کنید تمام دامنه های نزدیک به دامنه اصلی را ثبت یا خریداری نموده و بر روی دامنه اصلی ریدایرکت کنید.

     

    4- یک دامنه خوب خوش آهنگ است

     

    در ساخت ترکیبات معنی دار به خوش آهنگ بودن نام دامنه دقت نمایید. تلفظ راحت هجاهای نام دامنه و خوش آهنگی آن در به خاطر سپردن ساده آن نام کمک می نماید. به عنوان مثال دامنه ایرنا (irna) در واقع تلفظ اشتباهی از آی آر ان ای (ir news agency) است که به دلیل سادگی در تلفظ، بر روی تلفظ اشتباه “ایرنا” برندسازی شده است. البته منظور ما این نیست که اگر ترکیب شما خوش آهنگ نبود تلفظ آن را تغییر داده و صورت مسئله را پاک کنید! بلکه مثال ایرنا آورده شد تا گفته شود که خوش‌آوايی يك كلمه و آهنگ مناسب هجاهای آن، معمولاً تاثير بسزايی در بخاطرسپاری آن نام دارد.

     

    5- یک دامنه خوب اشتباه نگارش نمی شود

     

    استفاده از کلمات انگلیسی یا فرانسوی که املای پیچیده و تلفظ سختی دارند (مانند کلمه ژوژمان به انگلیسی judgment و به فرانسوی jugement یا کتابخانه الکترونیک به انگلیسی electroniclibrary) باعث خواهد شد که حتی خود شما هم بارها در هنگام تایپ آدرس وب سایت خود دچار مشکل شوید! احتمال اشتباه تایپی در هنگام تایپ نام دامنه، باب سوء استفاده از برند شما را برای افراد سودجو باز خواهد گذاشت. به عنوان مثال payline.ir وب سایت معتبری در زمینه ارائه درگاه واسطه بانکی است و شخصی سودجویی با ثبت دامنه peyline.ir درحال سوء استفاده از شهرت این برند و اعتبار این سیستم برای فروش محصولات فروشگاهی است! احتمال وجود اشتباه تایپی در آدرس سایت، سمی مهلک برای کسب و کارهای آینده دار و برندهای معتبر است. یک دومین خوب شامل اشتباه تایپی نیست. استفاده از Q برای ایجاد صدای “ق” یا استفاده از حرف C برای ایجاد صدای “س” در نام دامنه، ایجاد صدای “او” کشیده را با قرار دادن دو حرف O یا استفاده از حرف U و همچنین ایجاد صدای “ی” با استفاده از حروف i یا Y نمونه اشتباهاتی است که باعث ایجاد مشکلات غیرقابل جبران در نام دامنه شما خواهد شد. ‎وب سایت گویا آی تی به آدرس gooyait.com را میتوان به صورت های goyait و goiait و gooiait و guyait و guiait و gooiait نیز تایپ کرد! در مثال دیگر به آسانی با حذف یک کاراکتر “ال” از دومین bestsell، می توان ترکیب اشتباهی ایجاد کرد و از بازدیدکنندگانی که قصد ورود به آدرس اصلی فروشگاه را دارند اما سل را به صورت اشتباه sel تایپ می نمایند سوء استفاده کرد. احتمال اشتباه تایپی در دومین های طولانی بیشتر است. یک آدرس خوب آدرسی است که افراد وقتی آن را می شنوند (به عنوان مثال در تبلیغات رادیویی)، بتوانند به درستی در مرورگر خود آدرس سایت را تایپ نموده و به آن وارد شوند. انتخاب آدرسی با احتمال اشتباه تایپی برای وب سایت های آینده دار تنها به شرطی عاقلانه است که تمام آدرس های با نگارش اشتباه را ثبت یا خریداری نموده و روی آدرس اصلی وب سایت خود ریدایرکت نمایید تا در صورتی که کاربری آدرس سایت شما را اشتباه تایپ کرد، به صورت اتوماتیک به آدرس اصلی وب سایت شما منتقل شود. ‎تا به اینجا به 5 اصل مهم و حیاتی در انتخاب نام دامنه اشاره شد. در نیمه دوم این آموزش شما را با 5 اصل مهم و حیاتی دیگر و اشتباهات رایج در انتخاب نام دامنه آشنا خواهیم نمود. برای ما افتخار بزرگی است که از تجارب و نظرات ارشمند شما سروران گرام در ارتباط با این 5 اصل در بخش دیدگاه های این نگاره بهرمند شویم. برای مطالعه نیمه دوم آموزش انتخاب دامنه مناسب لطفاً کلیک کنید.

     

     

    منبع: راهنمای انتخاب دامنه مناسب

     

     

    نکات کلیدی انتخاب دامنه مناسب

     

    در مقاله اول شما را با 5 اصل مهم و حیاتی انتخاب نام دامنه آشنا نمودیم. همانطور که گفته شد، انتخاب دامنه مناسب، مهمترین و پیچیده ترین گام در هنگام راه اندازی یا طراحی وب سایت است و در اغلب اوقات، افراد در انتخاب یک آدرس مناسب برای وب سایت خود دچار تردید یا لغزش هستند. به طور خلاصه در مقاله اول به کوتاهی نام دامنه، سادگی به خاطر سپردن آن نام، استفاده از کلمه یا کلمات کلیدی اصلی سایت در نام دامنه، خوش آهنگی نام دامنه و تایپ و نگارش صحیح آن اشاره نمودیم. در سری دوم از این آموزش 5 اصل مهم دیگر را تشریح خواهیم نمود.

     

    6- نام دامنه باید مرتبط با فعالیت شما باشد

     

    هنگامی که شخصی نام دامنه وب سایت شما را می شنود، باید بتواند به آسانی موضوع اصلی سایت شما را حدس زند؛ در غیر این صورت دامنه مرتبطی برای وب سایت خود انتخاب ننموده اید. انتخاب دامنه ای نظیر vilia.ir برای یک فروشگاه اینترنتی انتخابی اشتباه است. یک دامنه خوب بايد مخاطبين شما را درست هدف گرفته و بيانگر نوع فعاليت و موضوع اصلی وب سایت شما باشد. انتخاب دامنه mashadleatherstore.com برای یک فروشگاه اینترنتی محصولات چرمی انتخاب نادرستی است چرا که هم طولانی است و هم حاوی کلماتی با احتمال وقوع اشتباه تایپی بسیار زیاد است. اما دامنه هایی نظیر kohancharm یا mehrbag یا charmeaftab در عین حال که مرتبط با موضوع اصلی فعالیت وب سایت هستند، احتمال وجود اشتباه تایپی در هنگام تایپ آدرس سایت پایین است و به آسانی می توان برای چنین دامنه هایی برندسازی کرد. ‎سعی کنید از کلماتی استفاده کنید که مرتبط با حیطه کاری شماست؛ بدین صورت حتی اگر شخصی با تجارت شما آشنا نبوده و تا به حال وب سایت شما را ندیده باشد، فقط با شنیدن نام آدرس وب سایت شما از حوزه کاریتان مطلع می گردد. اگر قصد راه اندازی یک وب سایت شخصی دارید می توانید از نام خود استفاده نمایید اما اگر قصد راه اندازی یک وب سایت برای شرکت خود دارید، استفاده از تمام نام شرکت در آدرس دامنه اشتباهی ناشیانه است. اگر شما بخواهيد از نام شركت خود بصورت کامل در دامنه سایت استفاده نماييد (به خصوص آنکه نام شرکت های ایرانی متشکل از 3 یا 4 کلمه است)، با تمام مشكلاتی که در مقاله اول در شماره های 1 تا 5 لیست کرده ایم مواجه خواهید شد. در چنین شرایطی پیشنهاد می کنیم برای شرکت خود یک برند تجاری یکتا مرتبط با محصول یا خدمات خود ثبت نموده و از آن در آدرس وب سایت خود استفاده نمایید. برند “شاتل” به عنوان نام تجاری شرکت “آریا رسانه تدبیر” به آدرس shatel.ir یک نمونه حرفه ای در این ارتباط است.

     

    7- از اعداد در نام دامنه استفاده نکنید

     

    با رشد تمایل اشخاص حقیقی و حقوقی به راه اندازی وب سایت و وقوع پیده ای به نام احتکار دامنه، تقریباً تمام دامنه های موجود در تمام زمینه ها یا برای استفاده و یا برای احتکار و فروش به مبلغی چند ده تا چند صد برابر قیمت ثبت، قبلاً به ثبت رسیده اند و در حال حاضر پیدا و ثبت نمودن یک دامنه زیبا و جذاب آزاد تقریباً به امری محال تبدیل شده است. در چنین شرایطی برخی اشخاص با اضافه نمودن اعداد به ترکیب کلمات، نام های جدیدی آزاد برای ثبت ایجاد نموده و وب سایت خود را با چنین دامنه های غیر حرفه ای ایجاد می نمایند. ‎در این بین اعدادی مانند 98 (به دلیل وجود این عدد در پیش شماره تلفن کشور ایران)، 21 (پیش شماره تهران) و 724 (به معنی 7 روز هفته 24 ساعته) و اعدادی از این قبیل از محبوبیت بیشتری برخوردارند. این روش یکی از متداول ترین اشتباهات رایج و یکی از بدترین شیوه های انتخاب دامنه برای وب سایت های آینده دار است. وجود عدد در نام دامنه علاوه بر آنکه به خاطر سپردن آدرس وب سایت را دشوار نموده و از دیدگاه اصول سئو دامنه های حاوی عدد دامنه های حرفه ای به حساب نمی آیند، مشکل بزرگترشان باز گذاشتن دست سوء استفاده گرها از برند وب سایت شماست. احتمالاً با وب سایت soft98.irآشنا هستید، با اضافه نمودن یک یا چند عدد به این دامنه می توان بی نهایت دامنه مشابه soft97.ir, soft99.ir, soft098.ir و… ایجاد و از اعتبار این سایت برای برندسازی و کسب بازدیدکننده برای خود سوء استفاده نمود. مثال دیگر تبدیل دامنه ای نظیر tala724.ir به دامنه های tala7.ir, tala24.ir, tala725.ir و … است. ‎اشتباه رایج دیگر هنگامی است که دامنه مد نظر کاربر قبلاً به ثبت رسیده و با جایگزینی اعداد بجای حروف اقدام به ایجاد دامنه جدیدی می نماید. به عنوان مثال تبدیل ForYou به 4You یا استفاده از عدد صفر “0″ بجای حرف او “o” انگلیسی ، استفاده از عدد “3″ بجای صدای “س” حروف “S” و “C” و مواردی دیگر از این قبیل. چنین دامنه هایی مملو از اشتباه تایپی بوده، به خاطر سپاری آدرس دامنه برای بازدیدکنندگان اتفاقی تقریباً محال است. چنین دامنه ای به هیچ عنوان منطبق بر اصول سئو نیست و برندسازی برای آنان بسیار دشوارتر و پرهزینه تر است.

     

    8- از خط فاصله (-) در نام دامنه استفاده نکنید

     

    مشابه مورد قبل به دلیل آنکه برخی اشخاص در هنگام انتخاب نام دامنه قادر به یافتن نام آزاد مناسب نخواهند بود، عمداً یا سهواً از کاراکتر دش (-) در نام دامنه برای ایجاد نامی آزاد برای ثبت استفاده می نمایند. استفاده از دش به اندازه‎ی استفاده از اعداد نهی نمی شود اما بهتر است در نام دامنه خود از آن استفاده نکنید. از دلایل پشتیبانی این موضوع می‎توان به دشواری در بیان آدرس سایت به ویژه در تبلیغات صوتی، افزایش احتمال اشتباه تایپی توسط کاربر و دشواری در به خاطر سپردن آدرس سایت اشاره کرد. برای نمونه ممکن است کاربری آدرس music-baran را به اشتباه musicbaran تایپ نموده و وارد وب سایت دیگری شود. همچنین وجود کاراکتر دش در نام دامنه، زمینه سوء استفاده را برای افراد فرصت طلب باز خواهد نمود. به عنوان مثال آدرس اینترنتی بانک مسکن به صورت bank-maskan.ir است که شخصی آدرس maskan-bank.ir را به قیمت 3500 تومان ثبت نموده و احتمالاً قیمتی چند ده میلیونی برای فروش آن به بانک مسکن قرار داده است!

     

    9- از پسوندهای دامنه متعارف استفاده کنید

     

    در ارتباط با شناخت پسوندهای دامنه مقاله آموزشی دیگری در آموزشگاه دی بی اس تم قرار داده ایم که برای مطالعه می توانید به آن مراجعه نمایید. به صورت خلاصه دامنه های سطح بالا پسوندهایی نظیر .com, .edu, .gov, .net, .org, .biz, .info, .name, .pro, .asia, .mobi و غیره هستند که در بالاترین سطح سلسله مراتب سامانه نام دامنه در اینترنت قرار دارند. برای مشاهده لیست کامل دامنه های سطح بالا کلیک کنید. نام دامنه های سطح بالا در منطقه ریشه (Root Zone) محدوده نام نصب شده است. در این میان دامنه های موجود در دسته های generic و generic-restricted که شامل پسوندهای (.com, .net, .org, .info, .biz, .name, .pro) می شود از محبوبیت بیشتری نزد موتورهای جستجوگر برخوردارند. دامنه های ملی کشورها (برای ایران ir.) در اولویتی پس از دامنه های فوق قرار داشته و برای وب سایت هایی که به نوعی ارتباط موضوعی با کشورشان دارند پیشنهاد می شود. پسوند ir. به دلیل تحریمات علیه کشور ایران، در برخی مواقع با محدودیت هایی مواجه است (نظیر سیستم تبلیغات گوگل و برخی از سایت های تجزیه و تحلیل وضعیت وب سایت یا آنالیزگر آمار کاربران و …) ‎علاوه بر این، پیشفرض ذهنی اغلب اشخاص از دامنه های معتبر به خصوص برای سایت های شرکتی پسوند .com بوده و به هنگام تایپ آدرس سایت در نوار آدرس مرورگر خود از این پسوند استفاده می نمایند. این مسئله در برندسازی بسیار بسیار حائز اهمیت است و عدم توجه به این مهم، سبب ایجاد مشکلات غیرقابل حلی برای صاحبان مشاغل خواهد شد. به عنوان مثال آدرس وب سایت شرکت مشهور ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت “های وب” به صورت hiweb.ir بوده درحالی که بسیاری از اشخاص پی از شنیدن نام برند “های وب” در برای سر زدن به آدرس وب سایت این شرکت و مشاهده سرویس های ارائه شده، آدرس hiweb.com را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ نموده و وارد یک وب سایت انگلیسی زبان خواهند شد! (بسیاری از کاربران حرفه‎ای به هنگام تایپ آدرس وب سایت مورد نظر با ترکیب کلیدهای Ctrl+Enter بصورت اتوماتیک پسوند .com را به انتهای آدرس سایت می افزایند). هرچه پسوند دامنه غیرمتعارف تر انتخاب شود، احتمال آزاد بودن دامنه مد نظر شما بیشتر است اما از دو ویژگی سهولت در به خاطر سپاری آدرس سایت توسط کاربر و تایپ صحیح آدرس دامنه سایت دور خواهید شد.

     

    10- از دامنه قدیمی با انقضای طولانی مدت استفاده کنید

     

    در مقاله آموزشی دامنه بخریم یا ثبت کنیم؟ اشاره کرده ایم طول عمر دامنه و مدت زمان باقی مانده تا انقضای دامنه برای موتورهای جستجوگر به ویژه گوگل از اهمیت بسزایی برخوردار است. عمر دامنه فاکتوری است که در میدان رقابت ترتیب قرارگیری نتایج گوگل به عنوان یک امتیاز اضافی به یاری سایت آمده و باعث کسب جایگاه بهتر برای وب سایت شما می گردد. گوگل به دامنه های با عمر کمتر از 6 ماه کمترین بها را داده، وب سایت های با دامنه های 6 ماه تا 2 سال را در شرف راه اندازی می داند و به هر میزان که عمر دامنه از 2 سال بیشتر باشد، ارزش بیشتری برای سایت قائل خواهد شد. پس اگر دامنه ای دارید که چندین سال پیس آن را ثبت نموده اید، به خوبی قدر آن را بدانید و یا بجای ثبت یک دامنه تازه به دنبال خرید یک دامنه قدیمی از صاحب آن باشید. زمان انتقضای طولانی تر دامنه نیز چنین است. به هر میزانه که فاصله زمانی بیشتری به زمان انقضای دامنه شما مانده باشد، گوگل اعتماد بیشتری به وب سایت شما خواهد نمود. پس اگر توان مالی دارید، دامنه های ملی را 5 ساله و دامنه های بین المللی را 10 ساله ثبت یا تمدید نمایید.

     

    ‎در سری اول و دوم این آموزش کوشش نمودیم تا شما را با 10 عامل بسیار مهم و کلیدی در زمان انتخاب آدرس دامنه آشنا نماییم. در کنار این 10 مورد، عوامل مهم و تأثیر گذار دیگری چون میزان بودجه شما، هدف از راه اندازی وب سایت، رعایت کپی رایت و عدم تقلید از برندها، فصلی یا دائمی بودن وب سایت شما، وجه امتیاز و متفاوت بودن نام دامنه در شرایط خاص و … نیز وجود داشته که برای هر شخص متفاوت است و شما باید با در نظر گرفتن تمام عوامل، بهترین آدرس دامنه را برای وب سایت خود انتخاب نمایید.

     

    منبع: انتخاب دامنه مناسب

  13. سلام و عرض ادب

     

    اولین مشکل بنده اینه که هرکاری میکنم تعداد محصولات در صفحه اصلی بیشتر از پیش فرض نمیشه !

    دومین مشکل اینکه هرچی شاخه اضافه میکنم اضافه نمیشه!

    سومین مشکل چطوری میتونم شاخه بلاگ را حذف کنم!

     

    این چندتا مهمترین هاشون بودن!

    تشکر

    از بخش پارامترهای پیشرفته -> کارایی ، برید کش رو خاموش کنید، کامپایل رو اجباری کنید و روی گزینه خالی کردن حافظه موقت هم کلیک کنید تا کش روی سرور خالی بشه.

    تا پایان تغییرات هم این گزینه ها رو به حالت قبل برنگردونید.

  14. من پاسخ مشکل شما رو نمیدونم ولی این سوال برم ایجاد شد که اگر میخواستین محیط مدیریت انگلیسی داشته باشین چرا بسته بومی رو دانلود و نصب کردین؟ از نسخه اصلی استفاده می کردین.

    من نگفتم محیط انگلیسی میخوام، یک بار دیگه پست قبلیمو با دقت بخونید.

    مشکل من این هست که بعد از نصب با این که زبان انگلیسی هست، همه چی راست چینه.

     

     

    این جمله فقط یک معنی میده اونم اینه که شما پرستاشاپ پارسی رو با زبان انگلیسی نصب کردید. حالا اگر شما معنی دیگه ای مد نظرتونه، دارین بد بیان میکنین.

    یکبار دیگه نصب کنید و اینبار در مرحله اول نصب زبان پارسی رو انتخاب کنید.

  15. سلام

    دوستان تا جایی که چشمای بنده کار کرد تو همه بخش فروشگاه مدیریت و

    ... ترجکه های گنگ و نادرست و ... رو درست کردم به زودی فایل ترجمه اصلی

    اصلاح شده رو میزارم همگی استفاده کنید...

    یه مشکل الان هست

    بخش فراموشی رمز عبور ترجمه یه مشکل کوچیک داره :

    هیچ حساب کاربری با این آدری ایمیل ثبت نشده است.

    هر چی گشتم ندیدم ترجمه اش کجاست... کجا میتونم ویرایش کنم این متن رو

     

    دوستانی که با ترجمه دیفالت پرستاشپ 1.6 مشکل دارن یا میتونن صبر کنن تا نسخه نهایی ترجمه ارائه بشه یا از لینک زیر استفاده کنن:

     

    دانلود بسته زبان پارسی اصلاح شده پرستاشاپ 1.6

  16. دوتا گزینه غیر فعال کردن مد امنیتی آپاچی و apache multiviews رو روی بله قرار بدید و تست کنید مشکل باقی هست یا یا خیر؟

    ---

     

     

    دانوش جان برای من این مشکل وجود نداره و هر دو گزینه فعال میشه ولی در url آشنای محصولات نمیتونم حروف پارسی بنویسم. با اینکه url آشنا و بومی هر دوتا فعاله و مد های امنیتی آپیچی رو هم روشن و خاموش میکنم ولی در هر حالت امکان نوشتن حروف پارسی در متن url آشنا رو ندارم. بلافاصله اتوماتیک پاک میشه و یک دش (-) میذاره.

     

     

    یو آر ال آشنا رو هم درست می نویسم. بین حروف - میذارم و حتی اگر فقط یک کلمه هم بنویسم فرقی نمیکنه فوراً چیزی که نوشتم پاک میشه.

     

     

    لطفاً هروقت تونستید روی نسخه های نصبی خودتون تست کنید این مشکل وجود داره یا خیر.

  17. بله دانوش جان

    برای فردی مثل من که از پرستاشاپ 1.3 از این اسکریپت استفاده میکنه دیگه تقریباً عین روز روشنه که فرایند بومی سازی چه کار سخت و دشواریه و در طول زمان با ارائه شدن چند نسخه رفته رفته تمام مشکلات نسخه بومی حل میشه.

     

    من اگر گزارش باگ (اگر اسمش رو بشه گذاشت باگ) میدم برای بهبود نسخه های بعدیه نه اینکه زحمات شما رو در نسخه های فعلی نادیده بگیرم.

     

    اون نسخه ای که براتون فرستادم رو بررسی کنید ولی استفاده نکنید چون تا الآن 2تا ایراد دیگه از همون نسخه پیدا و برطرف کردم. هر زمان که احساس کنم دیگه واقعاً مشکلی باقی نمونده نسخه نهایی این دوتا فایل ترجمه رو مجدداً براتون ارسال میکنم.

×
×
  • اضافه کردن...