[email protected] ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام الان دقیقا 12 روزه دارم سعی میکنم روی لوکال نصب کنم. اما در بخش نصب زبان های پیشفرض به خطا میخورم. کل تاپیک ها رو بررسی کردم عنوان شده مشکل با چندین بار تست در زمانهای مختلف حل میشه. ولی واسه من حل نشد. با سیستم های مختلف، اینترنتهای مختلف و ... تست کردم فایده نداره. ولی روی هاست خیلی خوب و سریع نصب شد. ایراد کجاست؟ کسی هست راهنمایی کنه. ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadhp ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام لطفا متن خطا یا اسکرین شاتی از خطا رو بگذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام لطفا متن خطا یا اسکرین شاتی از خطا رو بگذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 https://www.prestashop.com/forums/topic/214299-problem-in-create-default-shop-and-languages/ واکنش ها : [email protected] 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 به نسخه php مربوط نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhadhp ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 موقع نصب به اینترنت متصل باشید؛ ظاهرا موقع نصب بعضی از مواد رو از اینترنت میگیره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در خرداد 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 ممنونم از همه دوستان. حل شد. پس از تلاش بسیار و آزمون و خطا موفق شدم باید یه تغییر کوچیک تو فایل DBQuery.php انجام داد. حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 14، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2021 سلام من هم همین مشکل خطا رو دارم نمی دونم باید چیکار کنم تا درست بشه DBQuery.php باید چه تغيير بدم تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 14، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2021 سلام من هم همین مشکل رو دارم که در هنگام نصب این خطا رو میده هرکاری می کنم درست نمیشه DBQuery.php رو چه تغییری باید بدم اگه میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 14، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2021 سلام من هم همین مشکل خطا رو دارم نمی دونم باید چیکار کنم تا درست بشه DBQuery.php باید چه تغيير بدم تا درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2021 در 9 ساعت قبل، Amirhosein گفته است : سلام من هم همین مشکل خطا رو دارم نمی دونم باید چیکار کنم تا درست بشه DBQuery.php باید چه تغيير بدم تا درست بشه در اصل باید ارور لاگتون بررسی بشه اتصال به اینترنتتون رو چک کنید، نسخه آخر پرستاشاپ رو نصب کنید و نسخه php تون روی ۷.۲ یا ۷.۳ باشه خطای مرتبط با DBQuery.php روی php7.1 و پرستاشاپ کوچکتر از ۱.۷.۸ رخ میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 15، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2021 ممنون حالا این چیزی گفتید رو امتحان می کنم ولی یه سوالی دیگه هست زبانم رو هر کاری می کنم فارسی نمیشه پرستاشاپ نسخه فارسیش هم دانلود می کنم نمیشه این رو باید چیکار کنم چون همین مشکل باعث اون خطا میشه نمی تونه زبان ها رو دانلود کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 16، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2021 در 11 ساعت قبل، Amirhosein گفته است : ممنون حالا این چیزی گفتید رو امتحان می کنم ولی یه سوالی دیگه هست زبانم رو هر کاری می کنم فارسی نمیشه پرستاشاپ نسخه فارسیش هم دانلود می کنم نمیشه این رو باید چیکار کنم چون همین مشکل باعث اون خطا میشه نمی تونه زبان ها رو دانلود کنه احتمال زیاد مشکل از اینترنت یا وی پی ان هست ممکنه از خاموش بودن allow_url_fopen در کانفیگ php.ini هم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 16، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2021 من vpn قطع اینترنت هم بعید می دونم ولی یه تست انجام میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 16، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2021 حتی allow_url_fopen on هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 16، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2021 من پرستاشاپم آخرین نسخه است ۱.۷.۸.۰ و php هم ۷.۴.۲۵ ولی بازم مشکلم برطرف نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Amirhosein ارسال شده در بهمن 16، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2021 خطایی که می دهد می گیه نمی توان بسته زبان fa را دانلود کرد البته بگم که من با اینترنت گوشیم به کامپیوتر وصل شدم می تونه مشکل از این باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2021 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2021 اگر تنظیمات php درست باشه مشکل می تونه از ۲ موضوع باشه: ۱. مشکل اینترنت شما ۲. مشکل سرور پرستاشاپ اگر مشکل از اینترنت شما باشه می تونید با روشن کردن وی پی ان مجدد تست کنید. اگر مشکل از سرورهای پرستاشاپ باشه خود به خود رفع میشه. به هرحال یکبار نصب با وی پی ان رو تست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .