shikotak ارسال شده در خرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2017 من شاخه ای دارم که 5 صفحه محصول داره اما نمی دونم چه مشکلی داره که هر از چندگاهی این صفحات می پره یعنی میزنی روی صفحه 2 از 5 صفحه تبدیل میشه به 2 صفحه و محصولاتی که توی صفحات میانی هستند اصلا نمایش داده نمیشه ناوبری لایه ای رو هم تنظیم مجدد کردم یبار دیگه پیکره بندی کردم اما فایده نداره عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2017 می تونید تیکت بزنید درخواست بررسی فنی بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safaei mehdi ارسال شده در خرداد 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2017 سلام دوستان ما یه مشکل جدیدی برامون پیش اومده امروز وقتی با یوزر و پسورد پشتیبان وارد میشیم تغییرات جدید انجام نمیشه جالب اینجاست که با یوزر مدیر مشکلی پیش نمیاد قبلا هم ماژول مربوطه رو نصب کردیم http://dslrcamera.ir/ واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در خرداد 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 ما هم این مشکل داشتیم. نمیدونم چی شد درست شد مشکل ناوبری لایه ای هم تو قالب قبل حل شد. تو قالب جدید تو حالت موبایل خیلی مشکل داریم ناوبری روشن باشه فقط یک صفحه نمایش داده میشه و صفحات بعد نمیاد وقتی خاموش باشه با انتخاب زیر شاخه ها هیچی نمایش داده نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در تیر 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2017 مشکل ناوبری لایه ای در حالت موبایل نبود. وابستگی ها رو درست کردیم و تیک تمام سر شاخه های مربوط به یک محصول زدیم درست شد. در حالت موبایلم ناوبری غیر فعال کردیم مشکل پیش نیاد از آقا بهمن هم بخاطر صبوری شون و راهنمایی شون تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .