mortex3000 ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام من به تازگی کد اینماد را دریافت کردم و از قالب زمستان هم استفاده می کنم اما وقتی از ماژول ای-نماد استفاده کردم دیدم که اصلا درست نشون نمیده و جستجویی که انجام دادم گفتن باید از بلوک html دلخواه استفاده کنم آیا این درسته؟ در اینصورت آیا این ماژول برای نسخه 1.6 بدرستی ساخته شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortex3000 ارسال شده در خرداد 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام من به تازگی کد اینماد را دریافت کردم و از قالب زمستان هم استفاده می کنم اما وقتی از ماژول ای-نماد استفاده کردم دیدم که اصلا درست نشون نمیده و جستجویی که انجام دادم گفتن باید از بلوک html دلخواه استفاده کنم آیا این درسته؟ در اینصورت آیا این ماژول برای نسخه 1.6 بدرستی ساخته شده؟ از ماژول htmlbox استفاده کردم و تونستم اینماد رو درج کنم اما هرکاری که کردم نتونستم در یکی از ستون های فوتر اونرو قرار بدم همانطور که گفتم قالبم زمستون هست لطفا راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .