MAH230 ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 سلام دوستان وقتی داخل پست یه لینک میزارم اتماتیک زیرش اندرلاین میزنه برای حذف این حالت باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 دقیق تر توضیح بدید. زیر پست کجا لینک میذارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در خرداد 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 دقیق تر توضیح بدید. زیر پست کجا لینک میذارید؟ زیر پست نه عرض کردم وقتی داخل متن لینک میزارم زیر لینک اندرلاین گذاشته می شه من می خوام اندرلاین نشه لینک ---> لینک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 بعد از گذاشتن لینک اون رو انتخاب کنید و دو بار روی آیکون U کلیک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟ اگه حل نشد باید از طریق CSS مشکل رو رفع کنید واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در خرداد 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 بعد از گذاشتن لینک اون رو انتخاب کنید و دو بار روی آیکون U کلیک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟ اگه حل نشد باید از طریق CSS مشکل رو رفع کنید تو سی اس اس چی رو باید اضاف یا کم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2017 وارد پوشه themes/yourtheme/css شوید فایل product_rtl.css رو ویرایش کنید و به آخرش این کد رو اضافه کنید: .rte a, .rte a:active, .rte a:hover { text-decoration: none; } واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در خرداد 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2017 وارد پوشه themes/yourtheme/css شوید فایل product_rtl.css رو ویرایش کنید و به آخرش این کد رو اضافه کنید: .rte a, .rte a:active, .rte a:hover { text-decoration: none; } قالب من قالب بارمان هست متاسفانه این تغییر جواب نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2017 اگر جواب نداد این کد رو بزنید: .rte a, .rte a:active, .rte a:hover { text-decoration: none !important; } و یکبار از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی حافظه موقت رو پاک کنید و یکبار هم کش مرورگرتون رو پاک کنید واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dindarloo ارسال شده در خرداد 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2017 این چند خط رو به css اضافه کنید. a { text-decoration: none; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .