shikotak ارسال شده در خرداد 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2017 سلام من یه حامل دارم به نام باربری که هزینه ارسال متناسب با وزن کالاست تا چندوقت پیش درست کار می کرد اما الان هرچی میزنم کل فیلدها رو خالی میکنه یعنی تنظیم می کنم که برای هر منطقه هزینه ارسال چقدر باشه بعد که سیو می کنم و بر میگردم نگاه می کنم می بینم همه فیلدهاش خالیه و هیچ هزینه ای روی سفارش اعمال نمی کنه. دلیلش چیه؟ واکنش ها : hadi1404 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2017 سلام بدون بررسی نمیشه نظر داد. می تونید تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در خرداد 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2017 در هنگام تعریف حامل وابسته به وزن این خطا نمایش داده میشه. معنی آن چیست؟ http://uupload.ir/files/jr8p_0001.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .