گوهر فردوس ارسال شده در خرداد 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2017 با سلام وقت بخیر وقتی وارد مدیریت میشوم تمامی تاریخ ها میلادی هست ایا راهی هست که شمسی سازی شود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2017 سلام اگر نسخه 1.6.1.5 و بالاتر را از همین سایت دانلود و نصب کردید نباید مشکلی داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
گوهر فردوس ارسال شده در خرداد 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2017 نسخه 1.6.1 بود که با ماژول به اخرین نسخه بروزرسانی کردیم 1.6.1.11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2017 عرض کردم که باید از طریق راهنمای انجمن و کانال دایرکتوری به نسخه انجمن ارتقا میدادید به نسخه 1.6.1.12 ارتقا بدید باید حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisafavieh ارسال شده در تیر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2017 سلام و خسته نباشید من نمیدونستم که باید به صورت دستی و با استفاده از نسخه آیپرستا پرستاشاپ رو آپگیرید کنم. با ماژول 1click و از کانال مینور آپگرید کردم . از نسخه ۱.۶.۱.۷ آیپرستا به ۱.۶.۱.۱۲ . متاسفانه بکاپ رو هم پاک کردم. الان مشکل تاریخ شمشی پیش اومده. در قسمت ثبت نام و اکثر جاهای دیگه تاریخ میلادیه. آیا میشه از فایلهای پوشه نسخه آیپرستا استفاده کرد و مثلا فایلهایی که مربوط به تاریخ میشن رو با فایلهای اصلی جایگزین کرد؟ و اگر میشه کدوم فایلها؟ و اگر نمیشه چه راهی پیشنهاد میکنید برای رفع مشکل ؟ تشکر فراوون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 میدونستید ولی اشتباه انجام دادید کانال دایرکتوری نه کانال مینور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 تیکت بزنید برای رفع مشکل و استفاده از خدمات پشتیبانی. البته میتونید فایل ها رو جایگزین کنید ولی این که چه فایل هایی رو جایگزین نکنید مهمه و طبیعی هست که اینجا نمیشه همه رو لیست کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisafavieh ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 میدونستید ولی اشتباه انجام دادید کانال دایرکتوری نه کانال مینور لحن و پاسخ شما عجیب و غیرقابل درکه مثلا اگه میدونستم ولی اشتباه انجام داده باشم چرا نباید بگم ؟ عرض کردم به جای اینکه از کانال دایرکتوری آپدیت کنم از کانال مینور آپدیت کردم و «نمیدونستم» نسخه آپدیت کانال مینور با نسخه آیپرستا فرق میکنه. به هر حال ممنون، شرمنده کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .