yaserabedini ارسال شده در تیر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2017 سلام/وقتی مشتری وارد بخش وارد کردن اطلاعات آدرس میشه. در فیلد شهر یا آدرس یا کد پستی به طور پیشفرض از قبل کلماتی نوشته شده وجود داره ( عکشو پیوست کردم) میخواستم بدونم این عبارات پیشفرض رو چگونه میتونم تغییر بدم ممنون میشم راهنمایی ام کنید واکنش ها : yaserabedini 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaserabedini ارسال شده در تیر 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2017 کسی نیست جواب بده ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi1404 ارسال شده در تیر 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2017 سلام از قسمت بومی سازی > ترجمه ها > نوع ترجمه رو روی ترجمه های بخش کاربری و بعد ، قالبتون رو مشخص کنید و زبان هم رو فارسی > اصلاح . 2 بار هم روی بستن تمام مجموعه فیلد ها کلیک کنید تا همه فیلد ها باز شن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaserabedini ارسال شده در تیر 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2017 سلام از قسمت بومی سازی > ترجمه ها > نوع ترجمه رو روی ترجمه های بخش کاربری و بعد ، قالبتون رو مشخص کنید و زبان هم رو فارسی > اصلاح . 2 بار هم روی بستن تمام مجموعه فیلد ها کلیک کنید تا همه فیلد ها باز شن. ممنون / ولی اینطوری نمیشه امتحان کردم،لطفا کسایی که مطلع هستند راهنمایی کنند این placeholderها رو چه طوری باید عوض کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 سلام. فایل authentication.tpl رو باید ویرایش کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaserabedini ارسال شده در تیر 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 سلام. فایل authentication.tpl رو باید ویرایش کنید. موفق باشید تو این فایل هم پیداش نکردم همونطور که تو عکس بالا براتون گذاشتم به طور پیشفرض تو فیلد شهر نوشته بدون نیاز به شهر ولی تو این فایلی که گفتید این متن رو پیدا نکردم که عوض کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 متن فارسی نیست دوست عزیز، باید متغیرها رو تغییر بدید یا کلا حذف کنید بجاش متن بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaserabedini ارسال شده در تیر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2017 متن فارسی نیست دوست عزیز، باید متغیرها رو تغییر بدید یا کلا حذف کنید بجاش متن بزارید فایلی که فرمودید رو براتون پیوست کردم کدوم متغییر رو باید تغییر بدم ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2017 آدرس سایتتون رو بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .