batista666 ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز پرستاشاپی من بیش از 5000 محصول توی فروشگام دارم که میخوام در "شاخه" ذخیره شده ی تمامی اونها یه تغییر ایجاد کنم یه چند تا اموزش و ماژول از ویرایش گروهی دیدم و خوندم ولی در کل گیج شدم و نتونستم کاری کنم ورژن پرستاشاپی من 1.5.4.1 هستش اگه ممکنه یه راهنمایی کنید که در اسرع وقت بتونم همشونو آپدیت کنم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در تیر 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2017 کسی نیست یه جواب به ما بده یعنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2017 سلام. می تونید از ماژول زیر استفاده کنید: https://www.prestastore.ir/back-office-features/10-update-products-with-excel.html?search_query=%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%84+&results=3 اما قبلش باید نسخه پرستاشاپتون رو ارتقا بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .