lord_theone ارسال شده در تیر 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2017 با سلام و خسته نباشید من موقع نصب با این مشکل روبرو شدم یک دیتا بیس دیگه ساختم بازهم روی 12 درصد ارور داد چک اتصال دیتابیس در مرحله قبلی هم میزنم میگه متصل است ارور در عکس مشخص هست واکنش ها : lord_theone 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lord_theone ارسال شده در تیر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2017 ببخشید اشتباه تاپیک زدم باید در مشکلات نصب و راه اندازی می زدم واکنش ها : lord_theone 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lord_theone ارسال شده در تیر 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2017 مشکلم حل شد فقط توی صفحه لاگین یوزر پسورد وارد میکنم دوباره هونجا میاد وارد صفحه جدید نمیهش پسوردهم ریکاوری کردم اما وارد نمیشه kangankala.ir واکنش ها : lord_theone 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lord_theone ارسال شده در تیر 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2017 پاک کردم دوباره پرستا رو نصب کردم ولی باز همون ارور بالای صفحه داد مشکل از کجا هست؟ واکنش ها : lord_theone 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در مرداد 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2017 معمولا برای نصب از اینترنت هایی با سرعت بالا استفاده کنید اگر با گوشی بتونید نصب کنید موفق تر خواهید بود . من خودم همیشه این مشکل رو با اینترنت مخابرات دارم و سعی میکنم از اینترنت گوشی استفاده کنم و در ساعات اولیه بامداد ( 4 تا 6 صبح ) اینکار رو انجام بدم چون بیشترین سرعت توی این ساعات هست . در صورت نیاز به مدیر هاستینگ خودتون تیکت بزنید رایگان نصب میکنه براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .