ehsanjj ارسال شده در تیر 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2017 من یک فروشگاه کامل ک حدود سه سال ایندکس شده بود داشتم که به دلیل افت رتبه تصمیم به ارتقا گرفتم نسخه 1.6.5 رو در ساب دومین راه انداختم و دوباره اطلاعات وارد کردم انگار که یک سایت جدید راه افتاده بعد از کامل شدن اونو به دامنه اصلی انتقال دادم سایت مپ رو بروزرسانی کردم ارور های 404 زیادی که بوجود اومد رو رفع کردم حالا به مشکل بر خورد کردم وقتی تو گوگل سرچ میکنم بعنوان مثال گوشی note 2 که قبلا در صفحه دوم با ادرسsite.ir/147-note-2 بالا میومد الان در این ورژن جدید چون دوباره محصولات رو وارد کردم روی کد 147 گوشی samsung A5 ثبت شده . وقتی تو گوگل note 2 رو سرچ میکنم لینک samsung A5 نمایش داده میشه و به همون صفحه samsung A5 انتقال داده میشه چون samsung A5 با آدرس site.ir/147-samsung-A5 ثبت شده به جای url قدیمی میاد بالا در صورتی که لینک جدید note 2 ب شکل site.ir/188-note-2 باید بالا بیاد ولی در کل لینک اشتباه به جستجو کننده میده من از تغییر مسیر به URL استاندارد 301 استفاده کردم ولی مشکل هنوز پابرجاست چجوری میتونم سریعتر این تغییرات و به گوگل بفهمونم امیدوارم منظورمو رسونده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2017 شما اصلا نباید نسخه جدیدی نصب میکردید. الان تقریبا میشه گفت غیر ممکن یا خیلی کار سختی هست که تمام اون لینک های متفاوت رو ریدایرکت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanjj ارسال شده در شهریور 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2017 شما اصلا نباید نسخه جدیدی نصب میکردید. الان تقریبا میشه گفت غیر ممکن یا خیلی کار سختی هست که تمام اون لینک های متفاوت رو ریدایرکت کنید سلام اومدم بگم هرکاری ممکنه من این مشکلو با کمی تغییر حل کردم و اون این بود که محتوی لینک های قدیمی رو بهشون برگردوندم . هرکدوم از دوستانی که دوست دارن فروشگاه رو کامل پاک و دوباره ایجاد کنن اگه به این نکاتی که میگم توجه کنن هیچ مشکلی پیش نمیاد این کار تا نسخه 1.6 جواب داده که منم امتحان کردم . ولی نسخه های بالا مثلا 1.7 رو نمیدونم میشه با این روش ایجاد کرد یا نه که حتما ی روزی این کارو میکنم و میگم از ارتقا داده ای خوشم نمیاد که اگه بهترین هم باشی باز هم مشکل در فروشگاه پیش میاد 1 - شاخه ها و محصولات و کلا همه چیز رو در همون لینک قدیمی ایجاد کنین ( ولی با محتوی جدید . متا جدید . توضیحات متا جدید ، در کل سئو تونو ارتقا بدین ) مثلا اگه شاخه mysite.ir/50-mobile بود در فروشگاه جدید سعی کنید تا شاخه موبایلتون دوباره با ایدی 50 ایجاد بشه مثال mysite.ir/50-new-url-mobile تغییر لینک بجز آیدی که خود پرستا برای شاخه و محصول در نظر میگیره مهم نیست ولی محتوی همون محصولات مد نظر باشه چون تو ایندکس گوگل با محتوی محصولات موبایل ثبت شده و در نتایج نشون داده میشه این کار باعث میشه تا لینک ها با محصولات مد نظر و در همون جایگاه و ارزش باقی بمونن ( البته یکم ارزششون کم میشه که با گذشت زمان درست میشه ) ی مثال بزنم اگه این کارو نکنید چی میشه اگه شاخه با آیدی 50 که قبلا شاخه موبایل بوده با لینک mysite.ir/50-mobile در فروشگاه جدید بجای موبایل مثلا شاخه رم ایجاد کرده باشید با لینک mysite.ir/50-ram وقتی در گوگل جستجوکننده موبایل رو جستجو میکنه شاخه رم شما به اون نمایش داده میشه که هدف جستجو کننده نیست و کم کم از ارزش میوفته ولی اگه درست مثله قبل در فروشگاه جدید همون شاخه با همون محصولات ایجاد بشه تقریبا همچیز سرجاشه اون آیدی خیلی مهمه 2 - بعد از ایجاد فروشگاه از ریدایرکت 301 استفاده کنید این کار باعث میشه اگه مثلا لینک موبایلتون ( بدون تغییر آیدی ) تغییر کرد ارزش لینک قدیمی به لینک جدید انتقال داده بشه ( ساختار لینکتون اگه تغییر نکنه که بهترین حالت ممکنه هستش ولی اگه تغییر کرد با این ریدایرکت حل میشه با یکم کم شدن ارزش که اونم با گذشت زمان حل میشه ) 3 - مرتبا از گوگل وبمستر ارورهای 404 رو زیر نظر داشته باشید و رفع کنید البته اگه در لینک سازی دقت کنید و محصولات سر جاشون باشن ارور پیش نمیاد کلا ایجاد فروشگاه جدید فقط برای کسایی خوبه که ورژن فروشگاهشون خیلی پایینه یا مشکلات زیادی دارن فروشگاه من چون قدیمی و از اولین روزهای پرستاشاپ داشتم با ورژن اصلی ایجاد شده بود که با فارسی خیلی مشکل داشت به همین دلیل کامل پاک و دوباره با همون محتوی ایجاد کردم که نتیجه خوبی هم گرفتم سخت بود ولی شد. یک روزی فروشگاهم زیر 5000 الکسا بود که روز به روز افت کرد و تا 30000 پایین اومد الان با این تغییرات فعلا تا 17000 در حدود یک ماه پایین اومد و بزودی تا زیر 5000 بر خواهم گشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .