andria ارسال شده در تیر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2017 سلام مشکلی که هست پیغام زیر اتوماتیک ارسال میشه "توضیح می توانید نظر خود را بیفزایید." تو انجمن جستجو زدم ولی این متن برای کسی که این مشکل داشته باشه پیدا نکردم واکنش ها : andria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در تیر 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2017 تصویر صفحه پیغام http://s9.picofile.com/file/8291928600/screenshot_poostkala_com_2017_04_13_10_49_21.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2017 پیام های پیش فرض رو می تونید از منوی: سفارش ها >> پیام های سفارش مشتریان >> خدمات مشتریان تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در تیر 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2017 در بخش هایی که گفتین چنین متنی نیست تغییر بدم من مشکلی با متن ندارم مشکل این هست که خودش اتوماتیک ارسال میشه الان بررسی کردم متوجه شدم اون پیام وقتی در صفحه پیغام بر روی------> ارسال این بحث به کارمند دیگر کلیک شود این کار انجام میشه که ما روی این دکمه کلیک نمیکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .