rayan ارسال شده در شهریور 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2012 سلام من ماژول ويژه شده را انتخاب كردم ولي چيزي داخل آن نمايش نمي دهد چطور محصولي در اين دسته قرار مي گيرد و در واقع من مي خواهم محصولات ويژه شده در صفحه اول قرار بگيرند تا زماني كه در ابتدا وارد سايت مي شويم صفحه اول خالي نباشد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 وقتی روی یک محصول تخفیف بذارید داخل بلوک ویژه ها و صفحه ویژه ها نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2012 شما باید ماژول محصولات برجسته رو انتخاب و فعال کنیدبرای محصولات مورد نظرتون در ویرایش محصول در بخش شاخه ها «خانه» را علامت بزنید. خواهش میکنم قبل از ارسال موضوع در انجمن جستجو کنید.در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdyfo ارسال شده در شهریور 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2012 اگر "خانه" را علامت بزنیم محصول به بخش محصولات برجسته اضافه میشه؟برای من همه محصولات در خانه قرار دارند راه دیگه ای برای اضافه کردن وجود نداره؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2012 در صفحه محصول ، در سر برگ قیمت یک تخفیف اعمال کنید در این صورت محصول در بلوک محصولات ویژه نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
harashi ارسال شده در دی 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2017 سلام در دموی فروشگاه پوشاک قالب مینا در زیر قسمت محصولات پرفروش چنتا بنر گذاشته که مربوط به فروش ویژه یک دسته از اجناس هست چطوری میتونم این قسمت رو فعال و غیر فعال کنم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در دی 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2017 سلام وارد پیکربندی ماژول "پیکربندی قالب" بشید و بنرهاتون را در هوک home قرار بدید. یا اینکه میتونید این ماژول را غیرفعال کنید تا بنرها نمایش داده نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .