love me ارسال شده در تیر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2017 سلام هر محصولی که میذارم ذخیره نمیشه اگر محصولات قبلی رو ویرایش کنم حتی قیت را بازم ذخیره نمیشه کش مرورگر و کش پرستا رو خالی کردم بازم درست نشد وقتی ذخیره میشد قبلا یه کادر سبز میامد که میگفت ذخیره شده ولی الان نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2017 سلامبه تاپیک رفع ذخیره نشدن محصولات برید ببینید مشکلتون حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در تیر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2017 سلام هر محصولی که میذارم زخیره نمیشه اگر محصولات قبلی رو ویرایش کنم حتی قیت را بازم زخیره نمیشه کش مرورگر و کش پرستا رو خالی کردم بازم درست نشد وقتی زخیره میشد قبلا یه کادر سبز میامد که میگفت زخیره شده ولی الان نمیاد با سلام این مشکل معمولا با موزیلا پیش نمیاد ، به شخصه با کوگل کروم مشکل داره و ذخیره نمیکنه. اگر از مرورگر موزیلا استفاده کنید تا اینجا که من مشکلی نداشتم و میتونید به راحتی ویرایش و تغییرات رو اعمال کنید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .