tarkan1986 ارسال شده در تیر 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2017 سلام وقت همگی بخیر یک مشکلی در نمایش نام محصولات جانبی در صفحه محصول وجود داره و نام محصولات جانبی درست نمایش داده نمیشن ( طبق تصویر زیر ) ممنون میشم که دوستان راهنمایی کنن که بوسیله سی اس اس چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم قالب سایت سهند هست و لینک یکی از محصولات برای نمونه در زیر گذاشته شده http://www.vitrinisho.com/arantis-2person-cotton60-sport-bedding-set-88.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 سلام تیکت بزنید تا طراح قالب بررسی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tarkan1986 ارسال شده در تیر 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 سلام تیکت بزنید تا طراح قالب بررسی کنن من راهنمایی خواستم تا خودم یه چیزی یاد بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 برای قالب های تجاری معمولا کارشناسان ما شما رو به سمت تیکت هدایت میکنند چرا که تغییر در فایل های قالب باعث ابطال گارانتی شما میشه اگر خودتون قصد انجامش رو دارید، ابتدا آموزش کار با افزونه فایرباگ firebug رو در انجمن جستجو کنید سپس با استفاده از خاصیت text-align متن مورد نظر رو به سمت راست، چپ یا وسط هدایت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tarkan1986 ارسال شده در تیر 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 برای قالب های تجاری معمولا کارشناسان ما شما رو به سمت تیکت هدایت میکنند چرا که تغییر در فایل های قالب باعث ابطال گارانتی شما میشه اگر خودتون قصد انجامش رو دارید، ابتدا آموزش کار با افزونه فایرباگ firebug رو در انجمن جستجو کنید سپس با استفاده از خاصیت text-align متن مورد نظر رو به سمت راست، چپ یا وسط هدایت کنید تیکت رو خیلی وقت ها استفاده میکنم ولی موارد جزئی این چنینی رو که میشه با یه اصلاح کوچک درست کرد شاید خیلی هم منطقی نباشه که تیکت زده بشه. خوبه که آدم خودش هم یه چیزایی رو بلد باشه و انجام بده. البته بنده بوسیله inspect element و خاصیت text-align سعی کردم این مورد رو درست کنم ولی نام محصول هیچ تغییری نمیکنه و فقط قیمت محصول به چپ یا راست منتقل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2017 من که سایتتون رو دیدم و ظاهرا درست شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .