mehran2020 ارسال شده در تیر 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2017 با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان بنده نسخه 1.6.1.5 پرستا شاپ رو نصب دارم روی هاستم. اخیرا هاستم امکان آپدیت نسخه PHP رو به نسخه 7 فراهم آورده. از اون طرف هم جوملا نسخه 3.7 رو دارم که هشدار داده تا تاریخ مشخصی از نسخه پایین تر از 7 پی اچ پی پشتیبانی می کنه. برای حل این مشکل رفتم پی اچ پی هاستم رو از نسخه 5.6 به نسخه 7 ارتقا بدم. سایت جوملایی من به راحتی و بدون هیچ مشکلی باز شد و کار کرد. ولی سایت پرستاشاپیم اصلا بالا نمیاد و عوضش یه صفحه سفید میاد. میخواستم ببینم راه حلی برای حل این مشکل توی پرستاشاپ وجود داره یا چاره اش فقط آپدیت پرستاشاپ هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مرداد 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2017 از دوستان کسی جواب سوال بنده رو نمی دونه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2017 سلام احتمال خیلی زیاد اگر پرستاشاپتون رو ارتقا بدید بازهم با این مشکل مواجه میشید برای راهنمایی بیشتر تیکت بزنید واکنش ها : mehran2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مرداد 3، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2017 مرسی سرکار خانم بابت پاسختون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در مرداد 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2017 مشکل از دو تا ماژول «مدیریت کدهای کوچک» و «متن دلخواه محصول بود» که از سایت پرستا استور گرفته بودم. ظاهرا با پی اچ پی 7 مشکل داشتن. حذفشون کردم و به سایت پرستااستور پیام دادم که ارتقاش بدن. ممنون از لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .