majidmajid ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 دوستان، من آخرین ورژن پرستاشاپ رو ازهمین سایت (ipresta.ir) دانلود کردم ولی خیلی جاها رو انگلیسی نشون میده، هم در قسمت مدیریت هم خود سایت اصلی. نسخه ۱٫۶٫۱٫۷ هم همین مشکل رو داشت امتحان کردم. به این شکل(کپچر قسمت مدیریت) از سایت prestashop.com هم دانلود کردم در قسمت مدیریت درست بود(هم فارسی هم راست چین) ولی در سایت اصلی مشکل راست چین و انگلیسی نشون دادن رو داشت. چه کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 دوست عزیز برای حل این مشکل به روش زیر عمل کنید: از منوی بومی سازی >> ترجمه ها، چند بار روی دکمه add / update زبان فارسی بزنید تا ترجمه ها به روز بشه. واکنش ها : majidmajid و koroshcomputer 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidmajid ارسال شده در تیر 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 خیلی ممنون. درست شد با این کار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .