Hosein.CS ارسال شده در تیر 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2017 سلام. من می خوام در منوی افقی فروشگاه 4 گروهی که دارم رو نمایش بده و در زیر مجموعه های هر گروه لیست محصولات اون گروه رو نمایش بده. راهی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2017 سلام از منوی کاتالوگ >> شاخه ها، 4 گروه مورد نظرتون رو ایجاد کنید و بعد روی هر کدوم از این شاخه ها بزنید می تونید براش زیر گروه ایجاد کنید. بعد از منوی ماژول ها >> ماژول ها ، ماژول منوی افقی بالا رو پیدا کنید و این 4 شاخه اصلی رو به منو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosein.CS ارسال شده در مرداد 1، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2017 سلام. ممنون اما ظاهرا متوجه در خواستم نشدید. من می خوام ماوس که به جای زیر گروه های یک گروه محصولات موجود در گروه در منو نمایش داده شن. مثلا یک گروه دارم 4 تا محصول داره وقتی ماوس روی نام گروه در منو رفت در زیر منو 4 محصول موجود رو نمایش بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2017 سلام با امکانات پیش فرض پرستاشاپ امکان پیاده سازی این مورد رو ندارید و باید براش ماژول نوشته بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .