dididi ارسال شده در مرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2017 ایا می شود بخشی از قسمت مشخصات feutere رو در جاهای دیگر نمایش دادالبته توی سایتهای دیگر دیدم شدنی هستش ولی من می خوام بر اساس id و valu نمایش داده بشه مثلا بگم شناسه و ارزش شماره 5/10/25/85 رو نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2017 سلام منظورتون از جای دیگه چی هست؟ یه لینک از چیزی که مد نظرتونه ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dididi ارسال شده در مرداد 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2017 مثلا در صفحه شاخه ها یا مثلا من یک ماژول تخفیف ویژه دارم می خوام در اونجا نشونش بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2017 ویژگی ها رو با استفاده از ماژول جستجوی لایه ای توی صفحه شاخه ها نمایش بدید اما توی ماژ<ل تخفیف ویژه نمی تونید و باید برای اون ماژول تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dididi ارسال شده در مرداد 14، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2017 ایا ماژولی برای اینکار هستش میشه لینک بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2017 خیر- ماژول آماده نداریم می تونید از بخش تیکت درخواستتون رو مطرح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .