mostafab8 ارسال شده در مرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2017 سلام من میخواستم لوگوی آپارات رو به قسمت پایینی سایتم اضافه کنم کنار لوگو های فیسبوک و توییتر و .... اگه نمیشه میخواستم ببینم میشه مثلا آپارات رو با یوتیوب عوض کرد و عکس لوگوی آپارات رو جایگزین آپارت کرد یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2017 سلام من میخواستم لوگوی آپارات رو به قسمت پایینی سایتم اضافه کنم کنار لوگو های فیسبوک و توییتر و .... اگه نمیشه میخواستم ببینم میشه مثلا آپارات رو با یوتیوب عوض کرد و عکس لوگوی آپارات رو جایگزین آپارت کرد یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید با سلام باید از پوشه قالب مورد نظرتون فایل footer.tpl رو ادیت کنید و لوگوی مورد نظر رو قرار بدید(این یه روش) روش بعدی هم ادیت ماژول blocksocial.tpl هست ، که بازم کنار همون اطلاعات شبکه اجتماعی لوگو رو آدرس بدید و لود کنید. با تشکر واکنش ها : mostafab8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در مرداد 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2017 با سلام باید از پوشه قالب مورد نظرتون فایل footer.tpl رو ادیت کنید و لوگوی مورد نظر رو قرار بدید(این یه روش) روش بعدی هم ادیت ماژول blocksocial.tpl هست ، که بازم کنار همون اطلاعات شبکه اجتماعی لوگو رو آدرس بدید و لود کنید. با تشکر میشه بگید دقیقا من این لوگو رو باید کجا آپلود کنم و چه چیزی رو باید تغییر بدم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 میشه بگید دقیقا من این لوگو رو باید کجا آپلود کنم و چه چیزی رو باید تغییر بدم؟ ممنون با سلام باید تو پوشه img آپلود کنید. img/cms/Aparat-icon.png با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در مرداد 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017    با سلام باید تو پوشه img آپلود کنید. img/cms/Aparat-icon.png با تشکر این الان عکس فایل فوتر هستش کجا باید کد و وارد کنم؟ چی باید بزنم اصلا من اصلا کدنویسی بلد نیستم ممنون میشم اگه کامل بهم بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در مرداد 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafab8 ارسال شده در مرداد 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2017 هیچ کس نمیدونه باید چیکار کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .