assa_912004 ارسال شده در مرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2017 با سلام پرستاشاپ من 1.6.0.6 هست از قسمتseo & url بومی سازی را فعال میکنم بومی سازی فعال میشه پیغام موفق بودن هم میده اما دوباره صفحه را رفرش میکنم میبینم غیر فعال هست چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 دیباگ رو روشن کنید و دوباره مراحل رو تکرار کنید ببینید نتیجه چی میشه؟ ضمنا پیشنهاد میکنم به نسخه بالاتر ارتقا بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در مرداد 21، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2017 دیباگ رو روشن کنید و دوباره مراحل رو تکرار کنید ببینید نتیجه چی میشه؟ ضمنا پیشنهاد میکنم به نسخه بالاتر ارتقا بدید با سلام دیباگ را فعال کردم ولی هیچ ارور و خطایی نداد . مشکل هم همچنان وجود دارد به نسخه بالاتر هم ارتقا دادم ولی باز هم نشد دوباره به همین نسخه برگرداندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2017 میتونید تیکت بزنید برای بررسی بیشتر. بدون بررسی نمیشه نظر خاصی داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .