arashshiler ارسال شده در مرداد 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2017 سلام دوستان من این نسخه رو نصب کردم اما خیلی از جاهای سایت به خصوص قسمت وارد کردن محصول انگلیسی هستش چیکار بکنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام دوستان من این نسخه رو نصب کردم اما خیلی از جاهای سایت به خصوص قسمت وارد کردن محصول انگلیسی هستش چیکار بکنم ؟ با سلام از منوی بومی سازی / ترجمه ها اقدام به ترجمه ماژول ها یا بخش کاربری کنید. با تشکر واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 با سلاماز منو بومی سازی -> ترجمه ها زبان فارسی رو انتخاب کنید و روی دکمه "Add and update language" کلیک کنید. واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashshiler ارسال شده در مرداد 31، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 با سلام از منو بومی سازی -> ترجمه ها زبان فارسی رو انتخاب کنید و روی دکمه "Add and update language" کلیک کنید. سلام ممنون از پاسختون .. در این قسمت اخطاری هست ک نوشته Cannot connect to the PrestaShop website to get the language list. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در شهریور 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2017 سلام از یک پرستا خام دیگه; از همون مسیری که بهتون گفتم در بخش "استخراج زبان"، زبان پارسی و قالبی که نصب دارید رو انتخاب کنید سپس روی دکمه استخراج کلیک کنید. بعد از استخراج در بخش" وارد سازی زبان" فایل زیپی که دانلود شده را وارد و قالبتون رو انتخاب کنید. موفق باشید. واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .