mmahdi ارسال شده در مرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2017 سلام دوستان می خواستم ماژول پرداخت در محل فقط برای تهران نمایش داده شود چون امکان دریافت وجه برای شهرستان نمی باشد فکر کنم این سوال خیلی از دوستان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2017 سلام ماژول پرداخت در محل پیش فرض پرستاشاپ تنظیمی برای محدود کردن منظقه نداره تنها راهش این هست از بخش ترجمه ها فقط برای تهران رو اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در شهریور 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2017 سلام این کار را قبلا انجام دادم ولی مشتریان خیلی توجه نمی کنن شاید بگم تو این 4 سال 90 درصد مشتریان شهرستان به متن فقط برای تهران توجه نمی کنن و بعد مشکلاتی را به وجود می آورد می خواستم بدون امکان این هست کسی برای این کار ماژول بنویسه یا if چیزی خودم اضافه کنم بر اساس نوع منطقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ccli ارسال شده در فروردین 13، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2018 برای اینکار باید حامل جداگانه تعریف کنید و سیستم پرداخت در محل رو به ماژول مورد نظر نسبت بدید. این کار رو میتونید با ماژول رایگان ShiptoPay که توی انجمن هست یا ماژول پرستاکارت انجام بدید که دومی پولیه. ما توی سایتمون با استفاده از Ship to pay انجام دادیم و جواب داده. میتونید تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .