dezmobile ارسال شده در شهریور 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2017 با سلام و عرض خسته نباشید در پرستاشاپ 1.6 مشکل محدودیت کاراکترهای برچسب ها رو دارم ، یعنی اگر برچسب طولانی باشه خود پرستاشاپ میاد کوتاهش میکنه و اینطور متن برچسب ناقص میشه ، سوال بنده این هست که ایا این مورد عادی هست یا میشه محدودیت رو حذف کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2017 دو نکته رو مد نظر داشته باشید: 1. اهمیت کلمات کلیدی (برچسب) برای گوگل از بین رفته 2. برچسب، استاندارد خودش رو داره. برچسب نباید طولانی باشه. مثلا اگر گوشی آیفون 7 با حافظه 32 گیگ میفروشید باید برچسب هاتون به این شکل باشه (برچسب ها رو با کاما , جدا کردم): گوشی, آیفون 7, موبایل, iphone 7, mobile, phone واکنش ها : dezmobile 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dezmobile ارسال شده در شهریور 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 تشکر از شما بابت نکات مهمی که گفتید ، نمیدونستم این موارد رو ، من بصورت توضیحات برچسب میزدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .