parisasasa ارسال شده در شهریور 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2017 با سلامطبق ویدیو های آموزشی پرستاشاپ (آخرین ورژن) رو روی هاست خودم قرار دادم وارد محیط نصب شدم در مرحله اول زبان پارسی رو انتخاب کردم اما وقتی روی next کلیک میکنم راست چین نمیشه و زبان هم فارسی نمیشه از این مرحله به همین شکل گذشتم و بیخیال شدم اما تو مرحله پنجم که اطلاعات دیتابیس رو هم وارد میکنم و روی تست کانکشن کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفتهاز این مرحله هم گذشتم و بیخیال شدم . در مرحله پایانی فرآیند نصب بهم نمایش داده نمیشه و فقط یه صفحه میاد که توش چیزی نیس (عکسش رو پیوست کردم)با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم (کروم و فایرفاکس و اپرا)ممنون میشم اگه راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parisasasa ارسال شده در شهریور 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 2، 2017 دامنه رو تغییر دادم مشکلم حل شد نمیدونم چرا . اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه لطفا . ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .