andria ارسال شده در شهریور 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 3، 2017 سلام آیا ماژول رایگان یا پولی هست که بتونم یک بلوک در صفحه اول سایت درست کنم و بصورت دلخواه محصولاتمو داخلش بچینم 3 بلوک میخوام (محصولات جدید - پربازدید - پرفروش) ولی میخوام خودم دستی انتخاب کنم که کدوم محصول در صفحه اول در داخل این بلوک ها باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در شهریور 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 سلام چنین ماژولی اصلا وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 با سلام در قالب دیفالت چنین امکانی نیست ، امکانات مورد نظر شما در قالب های تجاری موجود می باشد. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام با ماژول محصولات شاخه ها میشه این کار رو انجام داد. در بسیاری از قالبهای بازارچه این ماژول وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .