mohabatshoe ارسال شده در شهریور 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 سلام من دوتا مشکل با سیستم دارم یکی اینکه بشه سبد خرید محدود کرد به اعضا و میهمان ها نتونن محصولی رو به سبد خرید اضافه کنن و دوم اینکه وقتی شخصی محصولی رو به سبد خرید اضافه میکنه دراصل از موجودی اون محصول کم کرده میخواستم ببینم راهی هست بشه مثلا آخر هر شب سبد خرید ها حذف بشن یا تا قبل از خرید از موجودی کم نشه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 سلام من دوتا مشکل با سیستم دارم یکی اینکه بشه سبد خرید محدود کرد به اعضا و میهمان ها نتونن محصولی رو به سبد خرید اضافه کنن و دوم اینکه وقتی شخصی محصولی رو به سبد خرید اضافه میکنه دراصل از موجودی اون محصول کم کرده میخواستم ببینم راهی هست بشه مثلا آخر هر شب سبد خرید ها حذف بشن یا تا قبل از خرید از موجودی کم نشه ممنون با سلام سوال اولتون که باید ماژول تجاری براش نوشته بشه یا اگر قبلا نوشته شده باید استفاده کنید ، در خصوص سوال دوم فکر نمیکنم که با اضافه شدن محصول به سبد خرید تا قبل از تایید سفارش از موجودی کم بشه ، چون اگر اینطوری بود یه مشتری میتونه تو سبد خریدش کلی محصول اضافه کنه و پرداخت نکنه و به یوزرهای دیگه پیام اتمام موجودی بده ، که اینطور نیست ، و تازمانی که محصول تایید و ثبت سفارش نشه از موجودی کم نمیشه. بررسی کنید احتمالا مشکل از جای دیگه هست. واکنش ها : mohabatshoe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamrazavi ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 سلام من دوتا مشکل با سیستم دارم یکی اینکه بشه سبد خرید محدود کرد به اعضا و میهمان ها نتونن محصولی رو به سبد خرید اضافه کنن و دوم اینکه وقتی شخصی محصولی رو به سبد خرید اضافه میکنه دراصل از موجودی اون محصول کم کرده میخواستم ببینم راهی هست بشه مثلا آخر هر شب سبد خرید ها حذف بشن یا تا قبل از خرید از موجودی کم نشه ممنون سلام دوست عزیز، منم دقیقا مشکل شما رو دارم، ایکاش کسی بود جواب میداد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnamrazavi ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 یکی از دوستان تو یکی از کانال ها این ماژول رو معرفی کردن. https://addons.prestashop.com/en/registration-ordering-process/8703-delete-abandoned-cart-multi-store.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .