megamon ارسال شده در شهریور 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2017 با سلام به دوستان عزیز : مشکل من با فایل .htaccess اینه که : من یک صفحه دلخواه ( مثلا" sitemap.php ) برای نمایش به جای صفحه ERROR 404 توی فایل .htaccess تعریف کردم واین کار به خوبی انجام میشه . یک صفحه هم از طریق cms در بخش پنل مدیریت ایجاد کردم . حالا زمانی که من این صفحه رو از طریق پنل مدیریت و بخش cms غیر فعال میکنم در فروشگاه با کلیک روی لینکی که برای اون صفحه ایجاد کردم صفحه ERROR 404 میاد وصفحه تعریف شده به جای این ERROR 404 نمیاد . لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در شهریور 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 با سلام مجدد : دوستان آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام دوست عزیز بدون دیدن کدی که شما زدید چه کمکی از دست ما بر میاد ؟ به جز آرزوی موفقیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
megamon ارسال شده در شهریور 30، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2017 سلام دوست عزیز بدون دیدن کدی که شما زدید چه کمکی از دست ما بر میاد ؟ به جز آرزوی موفقیت ممنون از وقتی که گذاشتین . این کد رو در فایل .htaccess قرار دادم وبقیه ماجرا رو هم که بالا توضیح دادم : Catch 404 errors# ErrorDocument 404 /sitemap.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .