pcpsoft ارسال شده در شهریور 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2017 سلام دوستان یه مشکل خیلی بد با url ها پیدا کردم خواهشا راهنمایی کنید الان چند مدته که تو وبمستر لینک هایی به صورت زیر دارم که ارور 404 میدن http://example.com/category/example.com یعنی بعد از نام شاخه ها دوباره نام دامنه تکرار شده حتی دامنه اصلی هم هست به اینصورت http://babokala.ir/babokala.ir لطفا راهنمایی کنید چکارشون کنم البته من همشونو ریدایرکت 301 کردم,اما نمیدونم چرا تولید میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 به نظر من احتمالا در تنظیمات - سئو و url آدرس سایت و مسیر رو اشتباه وارد کردید اگر به مدیریت دسترسی دارید بررسی کنید در غیر این صورت از دیتابیس جدول shop_url رو باید تغییر بدید واکنش ها : pcpsoft 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در شهریور 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 به نظر من احتمالا در تنظیمات - سئو و url آدرس سایت و مسیر رو اشتباه وارد کردید اگر به مدیریت دسترسی دارید بررسی کنید در غیر این صورت از دیتابیس جدول shop_url رو باید تغییر بدید ممنون از پاسختون,به نظرم مشکلی نداشته باشن ممنون میشم شما هم لطف کنید و یه نگاهی بندازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanjj ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام از همون تب وبمستر که ارور هارو نشون میده اگه رو لینک 404 کلیک کنی و تب Linked from ببینی متوجه میشی از کجا این لینک ها تولید میشن همون صفحه یا ماژولو بگرد واکنش ها : pcpsoft 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در شهریور 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام از همون تب وبمستر که ارور هارو نشون میده اگه رو لینک 404 کلیک کنی و تب Linked from ببینی متوجه میشی از کجا این لینک ها تولید میشن همون صفحه یا ماژولو بگردمتاسفانه تو وبمستر این تب رو نشون نمیده و فقط ارور 404 صفحه رو نشون میده و نمیگه از کدوم صفحه یا ماژول هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 بررسی کنید فایل سایت مپ سایت مشکلی نداشته باشه ممکنه یک نقص در گذشته باشه که میتونید نادیده بگیرید یا برای بررسی بیشتر و کارشناسی تیکت بزنید و از خدمات پشتیبانی استفاده کنید واکنش ها : pcpsoft 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 بررسی کنید فایل سایت مپ سایت مشکلی نداشته باشه ممکنه یک نقص در گذشته باشه که میتونید نادیده بگیرید یا برای بررسی بیشتر و کارشناسی تیکت بزنید و از خدمات پشتیبانی استفاده کنید کل سایت مپ رو چک کردم و همچنین لینک های در سایت موجود نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .